• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRONEMARadůza - jedna z nejzajímavějších zpěvaček české scény
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    BUBLINKY: já se k tomu ještě nechystala ale ted met o laka takže...
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    FRONEMA: Tak vás tady čtu a tiše závidím, mě se zatím lístky nepodařilo sehnat;(.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    a co nějakou výpravu hromadně pošlem kemi pro lístky a tak?:)
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    OKEYA: Tak to jsme asi byli ve stejnem tydnu, rikala nam uplne to same. :))

Neni sance ani ze by listky vydrzely do ctvrt na sest.
    OKEYA
    OKEYA --- ---
    Take jsem byl na koncerte, a bylo to nadherny. Prislo mi, ze dava vsechno do kazde jednotlive pisnicky, jako by mela na konci kazde vyplivnout dusi. A pak se nadechla a jela dal. Tak jsem se ani moc nedivil, ze povidala jen trochu, taky tusim neco o Turecku :-) ... a pak nam vypravela text jedne turecke pisnicky, bylo to docela prima. Jo a na zacatku rikala, ze smime fotit jen prvni pisnicku, ze to se bude usmivat. .... je pravda, ze u tech dalsich uz docela delala ksichty :-))

Ad predprodej .... vtipne je, ze tam nepisou zahajeni predprodeje, ale proste predprodej 15.8 .. asi stejne neni sance, ze by nejake listky zvostaly do dalsiho dne ;-)
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    NEXT: Já se tehdy taky ulila. A je právě potřeba tam naběhnout už tak ve čtyři, v pět se začínají prodávat lupeny.
    NEXT
    NEXT --- ---
    KEMENTARI: haha :). v 17:00 zvyknem pracovat...
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Nám v Balbínce povídala o tom, jak byla v Turecku... ona furt cestuje. :)

NEXT: Musíš přijít v den zahájení předprodeje (píšou na stránkách) tak hodinu před zahájením předprodeje (což je v 17h). Tak máš šanci na slušný pořadí ve frontě.
    NEXT
    NEXT --- ---
    FRONEMA: Zatial nie, ale dufam, ze sa mi to raz podari vychytat :). Tie v Balbince su vraj vzdy beznadejne a strasne rychlo vypredane..
    SYNAESTHESIA
    SYNAESTHESIA --- ---
    Když jsem na ní byl já, tak povídala jak byla s kamarádkou na výletě na Islandu (nebo tam někde - prostě je tam skoro furt zima) a taky to bylo ftipný . teda spíš ona byla ftipná . ona je taková . no . divná :-)
    CARODEJNICE
    CARODEJNICE --- ---
    Když jsem byla na koncertě já, tak mluvila většinou o tom, co ji vedlo k napsání té a té písničky, jak se cíítila, když jí tvořila o čem je atp.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    KUBAN88: jo doprovází to nějakou mluvou? a o cem mluví?
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    FRONEMA: asi petkrat:)
    a je to proste petkrat lepsi nez deska
    beha ti mraz po zadech
    je i vtipna ,etc...
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    tak já mám na vás dotaz kdo jste byli na živem konzertu radůzy? jaké to bylo?podělte se:))
    OKEYA
    OKEYA --- ---
    Ad anketa ... to album se tušim menuje "Andělové z nebe"
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    koukam holka je i na wikipeldii :) http://cs.wikipedia.org/wiki/Radůza
    SYNAESTHESIA
    SYNAESTHESIA --- ---
    FRONEMA: mám . . . jen co si najdu chvilku tak naskenuju, ale renovuju doupě, tak to možná chvilku potrvá . kdyby to trvalo nějak moc dlouho tak se připomeň . mimochodem k renovaci je Radůza moc fajn, člověk uklízí a přestavuje s radostí :-)

NEXT: svět je zlý . nemůže být všechno v pořádku :-))
    NEXT
    NEXT --- ---
    SYNAESTHESIA: Mal si si kupit vsetky 3, aj to stiahnute :). Potom by to uz bolo uplne v poriadku :)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    SYNAESTHESIA: máš šanci naskenovat?
    SYNAESTHESIA
    SYNAESTHESIA --- ---
    MADRONA: no já si od Radůzy stáhnul její první album . byl jsem zvědavej . pak jsem šel na koncert a byl tak nadšenej, že si koupil zbývající dvě alba jako originál :-) . tak jsem ji ukradnul jen to první album a doufám, že jí to nevadí . nebýt jednoho alba ukradnutýho, další dvě bych si nikdy nekoupil . a to přeci není tak zlý, ne? . . . když ono jí to na bookletech tak sluší :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam