• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRONEMARadůza - jedna z nejzajímavějších zpěvaček české scény
    Oficiální stránka Radůzy Nechci ale opisovat z ní takže spíš odkazy na recenze, zprávy z koncertů, fotky a cokoli vás napadne k tématu.
    rozbalit záhlaví
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    OKEYA: Aha, tak to mi asi unikla větší část toho dokumentu... Neměl bys to k zapůjčení, ráda bych se na to podívala na celé. Díky předem.
    OKEYA
    OKEYA --- ---
    Madrona: O Zuzaně Hanouskové nic nevím, jinak asi v půlce toho pořadu byl ten krátkej dopis od Radůzy, že jí jsou vzpomínky na ZN natolik drahý, že si je chce egoisticky nechat pro sebe. Celkem jí v tom rozumím. Na začátku myslím už nic jiného nebylo ...
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    OKEYA: no já jsem právě neviděla začátek, tak sjem se chtěla zeptat, co Radůza vlastně tam řekla, nebo tedy spíš napsala.. jak to bylo? Oni chtěli, aby tam vystoupila a ona napsala dopis, ve kterém dala důvody, pro to neudělá? A Zuzana Hanousková taky?
    OKEYA
    OKEYA --- ---
    MADRONA: Tak už jsem ten pořad taky viděl. Docela to šlo.

... jinak k té odpovědi filmařům Radůze.. hodně si chrání soukromí, až tím někdy působí trošku studeně ... ale v tomhle jí chápu, taky bych asi nechtěl někde před kamerou povídat o posledních chvílích Navarové ...
    MARTIN_531
    MARTIN_531 --- ---
    hlavně na duši mě to hrozně hází do pohody
    COLIS
    COLIS --- ---
    Raduza je leciva:-)
    CARODEJNICE
    CARODEJNICE --- ---
    MADRONA: Díval.
    OKEYA
    OKEYA --- ---
    MADRONA: A sakra ... v jakém to bylo pořadu? Nebude to na stránkách ČT?
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    Nedíval jste se někdo včera na dokument o Zuzaně Navarový? ...
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    NEXT: je to auditko o ni ale nazvu "fanklub" se budu bránit evokuje mi to čtrnácty které milískují tokio hotel:)))

už to rejpání nech.. oznámila jsem to jako hotovou vec to není řešení... konec tohohle téatu...
    NEXT
    NEXT --- ---
    FRONEMA: urcite. "tantiemy" su percenta z predanych kusov. nepoznam detaily z nasich republik, ale insidersky pohlad z US:

http://archive.salon.com/tech/feature/2000/06/14/love/print.html

Bohuzial, vydavatelstva dostavaju casto viac, ako interpreti.

FRONEMA: Podla hjo.. doufám že mi ho pak někdy vypálíte:) by som povedal, ze si riesila... A co je toto, ked nie fanklub?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    GIMEL: jj proti tomuto přístupu nic nemám:)

mimochodem jste si jistí že umělci dostávají zaplaceno od kusu prodaných CD? ja bych si tak jista nebyla...
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    FRONEMA: Je fakt, že si taky hudbu stahuju. Na druhou stranu mi není líto si to CD koupit a podpořit tak interpreta, o kterém se domnívám, že si to zaslouží. Jakože CD Radůzy si hodlám pořídit.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    NEXT: my sme nic neresili:) pro nas je to jasna vec ty to resis:) ukončeme to..

a tohle není fanklub...
    NEXT
    NEXT --- ---
    FRONEMA: Windows mam oficialny a pouzivam ho raz za 3 mesiace :). No fakt je, ze na administrative tazko nieco skopirovat takym stylom ako hudbu/film/program.

Anyway, pripada mi trochu divne vo fanklube ceskej spevacky na ceskom serveri riesit, ako sa dostat k jej DVD bez zaplatenia nejakych 600-800 korun (moj uplne hruby neinformovany odhad, kolko bude stat)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    NEXT: administrativou...hele znám snad dva lidi kteří mají opravdu všechno legálně.. zbytek lidí co zastávají tvůj názor jsou zpravídla hrozní slušnáčci kteří mají doma windows od kamaráda a ni je nenapadne že je to v rozporu s tím co říkají...

(čímž tě nikam nezařazuji jen mě štve to všeobecné pokrytectví)
    NEXT
    NEXT --- ---
    FRONEMA: btw, mozem sa spytat, cim sa zivis ty? :)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    NEXT: nečekám a ani mě to nějak ntrápí:)
    NEXT
    NEXT --- ---
    FRONEMA: No, poviem ti to takto. Odkedy som si na VS odprogramoval poctivo sam vsetky zadania, tak softver nekopirujem (pokial to licencia neumoznuje). Rovnako sa snazim spravat k hudbe, minimalne cesko-slovenskej.

Takze necakajte, ze vam ja niekedy nieco od Raduzy skopirujem...
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    NEXT: hele ja na tohle nehrajukdyz si chci neco poslechnout (zahrat, podivat se ) tak si to stáhnu... kdyby se to zpevačce (programátorům, filmařum) nevyplacelo tak to nedelaji:)
    NEXT
    NEXT --- ---
    FRONEMA:
    MIKROM:

"vypalite", "nasdilite"... Chudak holka z toho zije a vy takto?. Pekne kupit si ho treba! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam