• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JONYamplified worship - maximum volume yields maximum results
    SKOLD
    SKOLD --- ---
    bude supr:

    DRUDKH introduces new offspring

    Season of Mist is proud to announce the signing of OLD SILVER KEY, a brand new band born from the hyperactive mind of DRUDKH mainman Roman Saenko and consisting of four DRUDKH members plus French artist Neige (ALCEST, AMESOEURS) on vocals. The aim of this new project is to create nostalgic, romantic and light atmosphere of solitude, beholding, childhood and warmth. The first album is already in recording process.

    JONY
    JONY --- ---
    Bohren & Der Club Of Gore – Beileid

    http://www.filesonic.com/file/385554984
    JONY
    JONY --- ---
    SKOLD
    SKOLD --- ---
    WENCA: Já se spíš těším na Heavy rocks; tracklist:
    01. Riot Sugar
    02. 8
    03. GALAXIANS
    04. Jackson Head
    05. Missing Pieces
    06. Key
    07. Window Shopping
    08. Tu, la la
    09. Aileron
    10. Czechoslovakia
    WENCA
    WENCA --- ---
    novy boris



    boris new album.rar
    http://www.mediafire.com/?5171nm6nq2auek6
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    WENCA
    WENCA --- ---
    INFINITE LIGHT LTD. - S/T CD/LP | PREORDER & STREAM
    http://www.denovali.com/infinitelightltd/
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    JONY: tak, že přeji vše nejlepší k narozeninám
    JONY
    JONY --- ---
    JONY
    JONY --- ---
    ASTMA / ALEXEI BORISOV & OLGA NOSOVA (ru) + CORE OF THE COALMAN (us)
    30.3.2011: K4 (Celetná 20, Praha 1)



    http://www.last.fm/event/1843620

    Po třičtvrtěroku se do Prahy vrací v rámci krátkého evropského turné duo Alexei Borisov a Olga Nosova - veterán ruské experimentální hudby s mladou bubenicí, kteří spojují své síly i pod hlavičkou projektu Astma. Intenzivní set tehdy odpálil vnímání přítomných stejně neurvale jako vystřelovaly jejich živelné oscilace od free jazzu přes minimal elektro a zběsilý noise hardcore až po zřídkavé chvíle klidného hledání. Tak trochu Painkiller z odlišného kulturního prostředí.

    V poslední době také vydávají několik alb, z nichž stojí za povšimnutí především to na Zeromoon ( http://www.zeromoon.com/releases/astma-there-will-be-a-mcdonalds-zero116 ), kde těsně předtím vyšlo rovněž Eelmusic od RUiNU a na němž máte možnost slyšet jejich divokou stránku balancující mezi silně distorzovaným hardcorem a hlukovou elektro improvizací. Přesně opačnou stránku odhalují na albu Astma „Dar-k“, které bude ten večer oficiálně vydáno a pokřtěno: dunivá basa a noisové lepty (nebo i industrializovaný wobbling) sice většinu času udržují hudbu ještě víceméně v rockovém žánru, ale atavistické bicí a orientální flétna jí náladou často posunují kamsi do útrob nekonečných kovových nádrží k takovým Exotoendo a jejich rituálním meditacím.

    Původně avizovaný projekt Power Triangle se scvrknul na pouhopouhý bod, a to Jorge Boehringera aka Core Of The Coalman. Před dvěma měsíci neočekávaně zahrál před Cam Deasem v jiné trojici, tentokrát se proces obrátil. Co zůstává, je fakt, že půjde opět o prezentaci zcela nového materiálu.

    Pořádají Letmo Productions a KlaNGundKRaCH. Koncert proběhne ve středu 30.3.2011 od 20:00 ve studentském klubu K4 (Celetná 20, Praha 1 – vchod z průchodu FFUK). Vstup: 150,- pouze na místě.

    http://www.letmo.net/productions
    http://www.klangundkrach.net
    http://www.shum.info
    http://www.myspace.com/alexeiborisov
    http://www.myspace.com/borisovnosova
    http://www.myspace.com/asstma
    http://www.myspace.com/coreoggthecoalman

    Ruská experimentální scéna byla vždy aktivním podhoubím, které si uchovává jistou výlučnost, a napříč žánry vyvrhuje spory, jež někdy uchvátí, ale většinou určitě zaujmou svou originalitou. V hlukové a industriální hudbě se často objevuje ještě myšlenková spřízněnost a fascinace futurismem a ti interpreti, kteří v Evropě prorazili v minulých letech do širšího vědomí (např. Bardoseneticcube, Gultskra Artikler, Lunar Abyss Quartet, Hum, Cisfinitum), představovali příjmené osvěžení.
    Alexei Borisov je ovšem ještě starší škola, s kořeny v kazetovém undergroundu 80. let, s nepřebernými položkami různých spoluprací a s aktivitami též v tisku či rádiu. Seznam spoluhráčů z jednotlivých oblastí může zahrnovat třeba The New Blockaders nebo Ala Margolise (If, Bwana) z těch dadaistických veteránů, Miguela Ruize, KK Nulla, Leifa Elggrena a Jeffa Suraka (Violet) z hlukovějšího spektra, Tanyu Stene (ex-Aghast) či zmíněné Cisfinitum z temnějšího industrialu... Nemluvě o jeho pionýrské roli v ruském experimentálním rocku (kapela Notchnoi Prospekt).
    Dlouhodobě hraje s Finem Antonem Nikkilou a v poslední době také s Olgou Nosovou (bubenice s noise/punk minulostí), přičemž právě ji s Borisovem v Praze uvidíme. Jednak pod jejich vlastními jmény a jednak jako „acid punkový“ projekt Astma, v němž má navrch struktura a agresivnější přístup.
    Těžko definovatelná jinakost a abstrakce Borisovovy tvorby je jinak přítomna i v tavícím kotli jejich nahrávek: volná forma improvizace, psychedelie, podivně ukotvené (téměř dubové a elektro) rytmy, elektroakustika...


    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    SKOLD: jako dobrý, ale na mě a)málo drone b)moc melodický c)málo ulítlý ságo d)poněkud unylej zpěv....ale i přes tohle všechno vlastně baví...
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    SKOLD: tady uloz.to... kazdopadne supr! chce to teda trochu casu, na prvni poslech to zni docela divne...
    SKOLD
    SKOLD --- ---
    zatím nejelpší album roku!

    SubRosa - No Help For The Mighty One [2011]



    Обмен файлами
    http://patrick.ifolder.ru/22114451
    VOJTABOSS
    VOJTABOSS --- ---
    GULDUR: dal jsem hlas pro, ale podle mě by to v klidu vstřebalo auditko noise. power electronics a podobný rytmus a melodii, pokud vim, postrádaj;)
    VOJTABOSS
    VOJTABOSS --- ---
    SHITTIE: mě teda přijde lepší řešení asymmetry v polsku - electric wizard, weedeater a zoroaster tam máš taky a třeba ještě godflesh.

    Asymmetry Festival III at Firlej (Wrocław) on 29 Apr 2011 – Last.fm
    http://www.last.fm/festival/1732722+Asymmetry+Festival+III
    JONY
    JONY --- ---
    TOTAL_MANGEL
    TOTAL_MANGEL --- ---
    SHITTIE: ještě tam budou Earth, tuším, že 1.5.
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    koukam ze na konci dubna by nebylo spatny odstehovat se na par dni do vidne...
    program areny:

    21.04.2011 PENTAGRAM (us) + Graveyard + Sourvein
    22.04.2011 ELECTRIC WIZARD (uk)
    24.04.2011 WEEDEATER (us) + ZOROASTER (us)
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    jenom mě napadlo rozšířit hudební kluby, abychom neotravovali s muzikou, která se zrovna třeba sem úplně nehodí, takže pokud to někdo cítíte jako já, tak prosím koukněte na více info sem : [ nyx :: kluby :: hudba ]
    TOTAL_MANGEL
    TOTAL_MANGEL --- ---


    Grails - Doomsdayer\'s Holiday.zip
    http://www.mediafire.com/?n1bfkbmnojy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam