• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRONEMAFronémin pelíšek - You just have to keep breathing
    IT´S LEGAL TO BE DIFFERENT :)
    What Doesn’t Kill You Simply Makes You Stranger
    Wow it is amazing how fucking crazy I really am

I'm here on this planet for experiencing and I want to be a creator, not a victim.
    I'm willing to learn and keep learning. I am willing to experiment with life.
    I am more interested in discovery than carefulness.
    I can depend on my alertness more than my certainty that I'm right.
    I am more interested in learning than in protection.
    rozbalit záhlaví
    EKG
    EKG --- ---
    Check out my Veggie ID! You can create yours at

What Vegetable Are You?
    https://sophie006liu.github.io/vegetal/

FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    FRONEMA: takto jedině s pojízným ohřívačem mlínkem a konvičkou... hrníčky snad máš :-)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    KUKIDE: Prave ze okolo me je to takova pustina co se sluzeb tyce
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    FRONEMA: šipka dolu....
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    a kavárnu před domem nemáš, přijel bych
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    KUKIDE: Je to tak:/
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    FRONEMA: dneska to není na piknik
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    MARWIN_KOVAREX: Telo. Belmi pravdepodobne mam chronic fatigue syndrom/long covid/ posvirovy unavovy syndrom. Odhaduju ze jsem priblizne 20% sily z toho jak jsem mel za zdrava.
    Bohuzel na to neni lek, a zdejsi doktori k tomu obecne pristupuji tak ze to vubec neexistuje a ze je to jen od deprese nebo neco. Pokud to budes chtit googlit tak doporucuju jen v anglictine jako CFS.

No ale porad ziju! V posledni dobe mi dobre sedly prasky na hlavu a navic mam ted super terapeuta tak je mi z hlediska hlavy o hodne lip nez driv. (Krome obcasnych velkuych a velmi krutych propadu. Ty ale trvaji v radech hodin)

Veskera moje aktivita je tedy skrz pocitac. Nekdy mam pocit ze jsem jako mysl nahrana do cloudu. Jenom s tim tozdilem ze jako furt to interfencuju furt skrz oci a mys meho polomrtveho tela ktere mam oflozrno na posteli.

Snazim se na to pracovat nejakymi nelekarskymi postupy, ktere uz eneoterym lidem pomohli. Ale je to beh na dlouho trat.

Ale planuju ze zacnu poradat nejake pikniky nebo setkani na trave pred domem kde bydlim. Takze to bych te rad videl!

Jak zijes ty a tvoje hejno deti?:)
    MARWIN_KOVAREX
    MARWIN_KOVAREX --- ---
    Lezis, problemy s hlavou nebo s telem?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    MARWIN_KOVAREX: V posledni dobe hlavne hodne lezim :)
    MARWIN_KOVAREX
    MARWIN_KOVAREX --- ---
    Ja to tu checkuju :)
    Muj posledni pokus si popovidat nazivo nevysel, tak to muzem tady.

Tak jak to de?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Wow! Tak to abychom ho jeste trochu douzivili :)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Zije jeste tenhle klub?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    MARWIN_KOVAREX
    MARWIN_KOVAREX --- ---
    Přikovaný k dětem, to je celkem dobrý popis. Čekáme 4. dítě, takže situace se asi nějak radikálně nezlepší, kdybych k tomu nebyl ještě takovej workoholik ... :)

Každopádně, někdy přes týden když se vyskytuju v praze bychom mohli třeba pokecat.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    LAUNCHER: ja nevim zadnej konkretni zacatek, proste jsem tak nejak prubezne priobiral veci a zbavoval se jich. na minimalismus jako terin jsem prisel az pozdeji.
    tezky bylo treba letadlo co jsem lepil a nechal jsem na nem spousta prace. ale byl to zbytecnej chytac prachu a nijak mi nechybi.
    Jedina vec co mi trochu chybi je stolni lapmicka. Ale to je takova drobnost kterou muzu kdykoli nahradit.
    naradi nemam zadne, nahradni dily zadne (taky nemam na co) nahradni hw zadny.

LAUNCHER: pouzivam muzsky rod uz roky. uz se nepovazuju za fluid ale za nebinarni. Jo obcas se prereknu, ale jinak to netrvalo douho
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    FRONEMA: Genderfluid - Mluvis o sobe ted zasadne v muzskem rode, nebo rody stridas dle situace (protoze fluid)? Pokud stale muzsky rod - jak dlouho ti trvalo se to naucit? Jeste se obcas prereknes na rod zensky?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    FRONEMA: Pokud se ptam duplicitne a uz jsi nekde odpovidal, omlouvam se, staci odpoved linkem.

Minimalismus - Jak Te to napadlo? Jak si s tim zacal? Co bylo pro Tebe nejtezsi prodat/vyhodit? Bylo neco, co jsi dal pryc a dodnes toho trosku litujes? Kolik mas naradi/nahradnich dilu/zalozniho HW?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    LAUNCHER: Jasne ze muzes
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam