MARWIN_KOVAREX: Telo. Belmi pravdepodobne mam chronic fatigue syndrom/long covid/ posvirovy unavovy syndrom. Odhaduju ze jsem priblizne 20% sily z toho jak jsem mel za zdrava.
Bohuzel na to neni lek, a zdejsi doktori k tomu obecne pristupuji tak ze to vubec neexistuje a ze je to jen od deprese nebo neco. Pokud to budes chtit googlit tak doporucuju jen v anglictine jako CFS.
No ale porad ziju! V posledni dobe mi dobre sedly prasky na hlavu a navic mam ted super terapeuta tak je mi z hlediska hlavy o hodne lip nez driv. (Krome obcasnych velkuych a velmi krutych propadu. Ty ale trvaji v radech hodin)
Veskera moje aktivita je tedy skrz pocitac. Nekdy mam pocit ze jsem jako mysl nahrana do cloudu. Jenom s tim tozdilem ze jako furt to interfencuju furt skrz oci a mys meho polomrtveho tela ktere mam oflozrno na posteli.
Snazim se na to pracovat nejakymi nelekarskymi postupy, ktere uz eneoterym lidem pomohli. Ale je to beh na dlouho trat.
Ale planuju ze zacnu poradat nejake pikniky nebo setkani na trave pred domem kde bydlim. Takze to bych te rad videl!
Jak zijes ty a tvoje hejno deti?:)