• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRONEMAFronémin pelíšek - You just have to keep breathing
    IT´S LEGAL TO BE DIFFERENT :)
    What Doesn’t Kill You Simply Makes You Stranger
    Wow it is amazing how fucking crazy I really am

I'm here on this planet for experiencing and I want to be a creator, not a victim.
    I'm willing to learn and keep learning. I am willing to experiment with life.
    I am more interested in discovery than carefulness.
    I can depend on my alertness more than my certainty that I'm right.
    I am more interested in learning than in protection.
    rozbalit záhlaví
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    LAUNCHER: ja nevim zadnej konkretni zacatek, proste jsem tak nejak prubezne priobiral veci a zbavoval se jich. na minimalismus jako terin jsem prisel az pozdeji.
    tezky bylo treba letadlo co jsem lepil a nechal jsem na nem spousta prace. ale byl to zbytecnej chytac prachu a nijak mi nechybi.
    Jedina vec co mi trochu chybi je stolni lapmicka. Ale to je takova drobnost kterou muzu kdykoli nahradit.
    naradi nemam zadne, nahradni dily zadne (taky nemam na co) nahradni hw zadny.

LAUNCHER: pouzivam muzsky rod uz roky. uz se nepovazuju za fluid ale za nebinarni. Jo obcas se prereknu, ale jinak to netrvalo douho
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    FRONEMA: Pokud se ptam duplicitne a uz jsi nekde odpovidal, omlouvam se, staci odpoved linkem.

Minimalismus - Jak Te to napadlo? Jak si s tim zacal? Co bylo pro Tebe nejtezsi prodat/vyhodit? Bylo neco, co jsi dal pryc a dodnes toho trosku litujes? Kolik mas naradi/nahradnich dilu/zalozniho HW?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    LAUNCHER: Jasne ze muzes
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    FRONEMA: Max respect za ten minimalismus. Smi se k tomu davat doplnujici otazky / pokud ano, tak kde je to idealni?

V mych podminkach (otec dvou synu) a s moji povahou (sberac konicku) je to "v levelu tve prisnosti" nerealne, ale bohuzel dost pocituji ty negativa mit spoustu veci, budu to muset nejak redukovat, prodat + rozdat.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    FRONEMA: Ja jsem to tu pred chvilkou (5min?) zacal sledovat a systemem shora dolu jsem docetl k tomuto postu :-)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Pratele, presouvam pelisek na instagram sem uz se to nevejde. A oodkazy nchci pouzivat at zas o pulku neprijdu.

tak prosim, tudy https://www.instagram.com/fronemav/
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    All hailt to the mighty KOMPAS!
    [NYX @ nyx :: novinky v systemu]
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    FRONEMA:

Dojít daleko tak že už nemáte kam jít. Říkejte mi nekonečno.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    FRONEMA: teď jsi popsala co se děje od roku 2012 v mojí hlavě
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    tak jsem prosel pelisek az k 3.2012 a promazal jsem prispevky s mrtvymi odkazy
    odnasim si z toho nekolik zjisteni
    porad mam se sebou strasne stejnej vkus
    az jednou budou umet zrekonstruovat osobnost tak tohle auditko bude nedocenitelny zdroj toho kdo doopravdy jsem
    slouzi to tu k zajimavymu prehledu o personalnim obsazenim story meho zivota
    prijdu si min cool nez driv, chci zpatky do 2012 kdy pelisek a peliskove akce vzkvetali

kdybyste se nekdo chteli ponorit do hloubi moji duse a skrolovat dlouho do minulosti tak jste vitani
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    FRONEMA: @mexicantransguy you need to release "one" because one is always alone....
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam