• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRONEMAFronémin pelíšek - You just have to keep breathing
    RANMA
    RANMA --- ---
    MALICKA
    MALICKA --- ---
    budu tam drive, pockam uvnitr
    MALICKA
    MALICKA --- ---
    Jsme jako stiny dokud nas neco neprobudi. Pote z sede vykvetou barvy a nic uz neni cernobile. Touha casto probouzi tu nejhezci cast v nas, tu co je zbarvena cervene - vasen.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    JACHYMKO: ty si sice nesplnil zadani ale v zasade to nevadi.

ja vam vysvetlim svoji vizi a vy mi reknete co vam na ni vadi. ja vyberu nekolik terminu ktere vyhovuji dle kalendaru ktery vidim. potom potrebuji aby kazdy ucastnik rekl kdy nemuze. potom ty zbyle jsou kdy muze a mezi nimi vybere nejakou pripadnou preferenci.
    takze je potom zjevne kdy to udelat, nekdy kdy neni zadny "nemuzu" a idealne co nejvic preferuji. kdyz pak nekdo neco nezaskrtne tak ja sse pak musim znova ptat.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    FRONEMA: nekdy mi prijde ze se ze vsech sil snazite klikat tak moc protismyslne jak jen zadani povoli :/
    SQUOP
    SQUOP --- ---
    FRONEMA: a jo, je tam jenom pět damage markerů... moje chyba

ale člověku se nechce věřit že jste s tímhle na stoje přežili dvě krize, good work :-)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    SQUOP: my jsme jim tenkrat odskocili ale dobyli nas v poslednim kole kdy uz jsme byli tesne na kobolu na jidlo... mrchy plechovy
    MALICKA
    MALICKA --- ---
    FRONEMA: Jelikoz jsem zapomnela kliknout co mi nevyhovuje, tak se vyjadruji dodatecne: zatim to vypada, ze v utery nevyhovuje.
    SQUOP
    SQUOP --- ---
    FRONEMA: přesvědčivé vítězství, gratuluju cylonům k sestřelení BSG...

věc, která se mi nikdy nepovedla :-(
    MALICKA
    MALICKA --- ---
    FRONEMA: jo, jo galaktiku hraju rada ;-)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    [SERVER ERROR]
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    [ ELEMENT_CEZET @ CITATY ... aneb veci, ktere vam pomohly otevrit oci ... ]
    a dorazily kupony na kachny, udelam anketu na pristi tyden
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    takhle vypada rozehrana galactica (vsimnete si kolik je tam cylonskych lodi)

galactica.jpg (906282 B)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    MIGILENIK
    MIGILENIK --- ---
    MALICKA:
    To je poněkud depresivní verze te pohadky, řekl bych.
    RANMA
    RANMA --- ---
    Transylvania: Predbezne ohledne pronajmuti dopravy v Rumunsku, at vime o cem zitra mluvit. Zacnu dobrymi zpravami - auto pro 6-8 lidi je priblizne za EUR 0.6 za Km, ze Sibiu je to 52km. Ale nevim zda se na cenu nejak promita pocet osob. Celkem to bude pravdepodobne 100km, urcite si bude chtit nechat zaplatit cestu zpet. Coz by se porad dalo. Ale nejsem si vubec jist, zda s nami libovolna spolecnost bude ochotna jet po te polnacce. Trochu me zarazi informace o "shuttle service with all kind of dirt-road suitable vehicles" na strankach TC. Dopravni spolecnosti maji ve vozovem parku neco ve stylu VW Transporter.

Vic z internetu nevyctu, pokud se domluvime to zkusit, muzu jim zacit psat.
    MALICKA
    MALICKA --- ---
    Neverte pohadkam ;-)
    MALICKA
    MALICKA --- ---
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam