• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRONEMAFronémin pelíšek - You just have to keep breathing
    MLOK_
    MLOK_ --- ---
    Sakryš, že jdete na procházku víceméně ke mně na dvorek zrovna až když už tam asi tři roky nebydlim :)
    Šel bych rád taky, ale zatím vůbec netušim jak to budu v sobotu mít :-/
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    FRONEMA: To vypadá dobře. Kešky už pravidelně nelovím, ale pokud mi je někdo takhle servíruje…
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    FRONEMA: to vyzera dobre, to okolie nemam prechodene... som sice osoba keskami nepostihnuta, ale keskari mi nevadia, pretoze sa v medzicase zabavim fotenim a skumanim miesta... ;)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    takze, navrh planu
    mohli bychom se sejit na hradcanske, a spolecne jet autobusem 131 na U mateje. odtamtud muzeme projit trasu kolem baby a v prilehle zeleni, kde muzou zajemci posbirat hned nekolik kesek, ktere navic tvori zviratkovou serii.
    na zaver dorazime blizko evropske, kde je osvedcena restaurace escobaras. odtamtu uz se pak snadno skulime na dejvickou ,kazdy uz dle libosti.

predpoved hlasi na sobotu krasnych 8 stupnu v poledne.

predpokladana doba prochazky vsetne hledani pocitam na dve hodiny. Sraz navrhuji na 13:00

jedina vec, ktera muze bytslozitejsi je, ze nektere dotycne kesky maji vetsi slozitost nez je obvykle. to muze znamenat pouze ze autor prehani, a nebo budou doopravdy na hure pristupnych mistech. nicmene nabizim ze pokud by tim byla vetsina skupiny nejak otravena nebo znechucena, tak muzeme tenhle cil opustit. zalezi na vas.

Prosim o pripominky

NAVARA
    NAVARA --- ---
    FRONEMA: to každý...
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    vypada to ze sobota vede...
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---

Prochazka v dobre spolecnosti (2 hlasy)

11 hlasy od 8 respondentů

MARWIN_KOVAREX
      MARWIN_KOVAREX --- ---
      FRONEMA: Ja urcite jo.
      BRUNN
      BRUNN --- ---
      FRONEMA: nadkritická zebra je pro, není až tak důležitý program, jako fajn setkání fajn lidí (dobré jídlo je postačující podmínka).
      FRONEMA
      FRONEMA --- ---
      kdybych vymyslela zase nejakou akci, typu prochazka (pripadne kesky) jidlo a podobne, naslo by setu nadkriticke mnozstvi lidi kteri by byli pro?
      FRONEMA
      FRONEMA --- ---
      neco, neco, neco!
      TYMUR
      TYMUR --- ---
      FRONEMA:
      Může to být dnes. Možná zítra. Nejpozději však tento týden. Nebo měsíc. Určitě, pořád hledám. Možná už za prvním rohem. Nebo tím dalším. Možná padesátým, nebo stým. Ale jistě tam jsou. Musím být trpělivý. A všechny je otevřít. Nakonec je určitě najdu. Dveře do léta.
      FRONEMA
      FRONEMA --- ---
      leto?
      FRONEMA
      FRONEMA --- ---
      XCHAOS
      XCHAOS --- ---
      BAHNO:
      FRONEMA: tohle mi fakt zaujalo, protože zrovna tuhle jsem se někdy do 4 do rána FAKT zasekl na webu o opuštěných stanicích metra různě ve světě :-)
      BRUNN
      BRUNN --- ---
      FRONEMA: úplně jsem se v tom zacyklil...
      FRONEMA
      FRONEMA --- ---
      Neco divneho na dobrou noc
      FRONEMA
      FRONEMA --- ---
      BAHNO: jop, uz to tu parkrat bylo, ale porad je to dobre
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam