• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRONEMAFronémin pelíšek - You just have to keep breathing
    IT´S LEGAL TO BE DIFFERENT :)
    What Doesn’t Kill You Simply Makes You Stranger
    Wow it is amazing how fucking crazy I really am

I'm here on this planet for experiencing and I want to be a creator, not a victim.
    I'm willing to learn and keep learning. I am willing to experiment with life.
    I am more interested in discovery than carefulness.
    I can depend on my alertness more than my certainty that I'm right.
    I am more interested in learning than in protection.
    rozbalit záhlaví
    BRUNN
    BRUNN --- ---
    FRONEMA: já budu do cca 17 h v práci, takže se případně můžu zapojit do už rozběhnutého programu
    TYMUR
    TYMUR --- ---
    FRONEMA: já bych přidal jeden řádek na kterej to asi dopadne, ale možná mezi tím stihnem i něco z toho cos psala ty :)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    FRONEMA: ja by som strašne rada niečo podnikla, ale celý víkend budem na Trpaslicone ako organizátor... užite si to :)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---

Tuto sobotu mam zajem o tyto cinnosti (hlasujte u vseho co vas laka, nejak to pak preberem)

19 hlasy od 7 respondentů

ADITU
      ADITU --- ---
      FRONEMA: "...Are we human because we gaze at the stars, or do we gaze at them because we are human?
      Pointless, really... "Do the stars gaze back?" Now _that's_ a question..."
      KUKIDE
      KUKIDE --- ---
      FRONEMA: pohádka je to hezká :)
      FRONEMA
      FRONEMA --- ---
      Ale rozhodne na film prijimam i protinabrhy, mozna bych brala i neco drsnejsiho
      FRONEMA
      FRONEMA --- ---
      Ja vyzkousim jestli promitani bude fungovat a pripadne bych navrhla nejakej dalsi program, prochazku, veceri, uvidime

Jako film mne napadl Hvezdny prach, to jetakova hezka pohadka
      KUKIDE
      KUKIDE --- ---
      FRONEMA: Já bych se taky přídal :)
      FRONEMA
      FRONEMA --- ---
      BRUNN: tak vyborne, ja bych urcite neco provedla, kdybychom nevymysleli nic jineho tak aspon veceri a nebo nejake podobne posezeni
      BRUNN
      BRUNN --- ---
      FRONEMA: pro případné party-aktivity jsem 15. 3. k dispozici od 18:00
      FRONEMA
      FRONEMA --- ---
      a neco umeleckeho na patek
      Brooklyn artists spend 10 days living in hamster wheel - Videos - CBS News
      http://www.cbsnews.com/...lley-and-alex-schweder-spend-10-days-living-in-hamster-wheel/?tag=facebook
      TYMUR
      TYMUR --- ---
      za 300,- :)
      FRONEMA
      FRONEMA --- ---
      yayay fronema ma internet! a taky vybornou bezdratoou klavesnici a mys, reknu vam, ja si ziju

KUKIDE
      KUKIDE --- ---
      FRONEMA: co třeba vrtěti psem
      KOMPAS
      KOMPAS --- ---
      FRONEMA: 15. mohu, námět na něco zásadního z hlavy nemám
      FRONEMA
      FRONEMA --- ---
      FRONEMA
      FRONEMA --- ---
      Tak muj partybyt uz je prakticky zkompletovany, naprosto zkolaudovany a vola po planovani dalsi akce. Byl by zajem o nejake to promitani? videla bych to jako pilotni akci jen jeden film, takze musime vymyslet nejakou pecku. projektor si pujcim, a myslim ze s velmi lehkou reorganizaci si u mne sedne pohodlne pet lidi, a pri padne dalsi o neco mene pohodlne na koberec a podobne.

ac je to zatim jen v ramci uvah, z meho kalendare vychazi vlastne jen jeden mozny termin v nejblizsi dobe a to 15. v sobotu.

co si o tom myslite? chcete? mate namet na film?

FRONEMA
      FRONEMA --- ---
      FRONEMA
      FRONEMA --- ---
      BRUNN: No jo, to byl taky moc dobrej nazev. Ale bojim se ze mi stejne neslo podle toho zit
      BRUNN
      BRUNN --- ---
      FRONEMA:
      Mně se po celý čas v oblíbených položkách zobrazoval klub jako "Fronémin pelíšek - Know yourself, be brutally honest with yourself".
      FRONEMA
      FRONEMA --- ---
      TYMUR: nope.
      TYMUR
      TYMUR --- ---
      No, ještě mě napadá Hvězdy můj osud od Alfreda Bestera :)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam