• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PETATA
    PETATA --- ---
    Tak já se teda taky čestně hlásim na nástěnku. Sem z Podolí. Jestli toužíte i po ulici tak U Kublova. jinak co teda ještě můžu doporučit, zvlášť v tomhle krásnym letním počasí, tak to je zahrádka, která patří k hospodě U sokolovny v Podolí. Tam je to teď fakt krásný. Žádnej luxus, ale příjemný posezení. A pro pány ve středu obsluha v hospodě nahoře bez :)
    KRYZSTOFF
    KRYZSTOFF --- ---
    MUZA: No u Synkace je prece ta Jedina hospoda Hrabanci, ne? :)
    MUZA
    MUZA --- ---
    dalsi hospa 1 stanici (tram 11) ze synkace (Horky) se jmenuje Chapadlo - je nova, velka, i nekuraci maji svoje mistecko, par mist na zahradce - Staropramen 10, 12, Granat, Kelt, Hoegarden, Stela.. vyborna kuchyne...

Jinak ja bydlim kousek od synkace..
    TWARR
    TWARR --- ---
    updated
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    ja bych se taky hlasil...
    V Rovinách,P4-Pankrac
    dneska hraje na pulce prej naka super mega dobra kapela z anglie a zadarmo,zacatek cca v 1700(2 predkapely)..budu tam
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    BULHI: kdyz jdes od Pankrace smerem na sdruzeni, tak po leve strane jsou baraky a tam to je, na jednom rohu je rada vinaren a nejakej kseft.
    BULHI
    BULHI --- ---
    CISTICZ: Na kus reci patri mymu kamosovi, ale pivo mi tam hrozne nechutna :-)

hele a kde je presne ten Satelit?
    BULHI
    BULHI --- ---
    no kdo to ma vsechno sledovat zejo :-)
    TWARR
    TWARR --- ---
    BULHI: ty ses mi nejak chytrej :))
    BULHI
    BULHI --- ---
    no kazdopadne je mrtvej a tady to bude za chvili stejny, takze staci pripsat do nazvu par dalsich ctvrti a bylo by to :-) no ted uz je to stejne jedno :-)
    TWARR
    TWARR --- ---
    EFFKA: ten kllub je spis o braniku :)
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    BULHI: to víš, ten klub jde spíš do periférií, s Nuslema a Podolím to jde zas spíš do centra :-))
    BULHI
    BULHI --- ---
    ja vlastne patrim spis tam, maj v nazvu Michle! :-))
    BULHI
    BULHI --- ---
    bydlim pres 20 let v Ohradni, pomezi Pankrac/Michle, ale zas tak to tady teda prosly nemam... ale neco prece

Na Kvetnici tam je to super, chodil jsem na nedalekej gympl na Viteznou plan, takze jsem tam travil cely dny :-)

na krizovatce smerem na Prazak je Na Paloucku - dobra Plzen, ale od maturity jsem tam taky nebyl

hostinec Na Pankraci - primo pres tu planinu u metra kde se ted stavi nejakej ten novej barak, ulice tusim Pikrtova - best Staropramen v Praze!! ja to pivo nesnasel ale tady jsem se ho naucil pit, obzvlast Granat je naprosto excelentni.. i kdyz ted pres leto ho netocej, pac to lidi zas tak moc nepijou a prej se jim ty nacaty sudy kazily... maj tam i levny jidlo, ale nikdy jsem tam nejedl, chodim tam akorat lejt :-)

pak u nas v ulici tri hospody:
    -U Jaurisu - na krizovatce s Michelskou, klasicka pivnice, je to tam hnusny, ale levny a pivo se da.. kdyz zavrou tak se presouvame do vedlejsiho podniku, kterym je
    -Balabuska - je to kulecnikova herna, stolu tam maj snad 20 nebo kolik, ja to teda nehraju, ale musi to bejt dobry :-) maj tam supr Plzen a vzdycky tam obsluhovaly dve pekny rostenky :-) ale uz jsem tam dlouho nebyl tak nevim
    -Buldok (mozna tam maj drsnacky Bulldog, nevim) - hospoda ktera je celkem proslavena i mezi lidma z daleka, pritom nechapu proc, je to tam priserny, na pivo fronta na baru jak svine, ale je tam platno, hodne fotbalku (snad 5 nebo mozna i vic) a tercu na sipky, tak mozna proto tam lidi chodej.. pivo bejva pekne hnusny, jedna z hospod ktera mi prave Staropramen znechutila
    DETAIL
    DETAIL --- ---
    v seberove bydli strejda :)
    DAJDALOS
    DAJDALOS --- ---
    Na vyšehrade byvavala vyborna pizzerie. jen vyrobna. znal jste nekdo? Chicago famous pizza. ted se presunuli nekam na Prahu 1 tusim..
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    taxem na nástěnku teda něco málo přidala a trochu jsem to zesekčnila :-)
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    RUSOVLASKA: jen se nedelej! ;)
    RUSOVLASKA
    RUSOVLASKA --- ---
    CISTICZ: ....ty to mas, ale nak zmaknuty :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam