• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    prave proto se tam sledujou dostatecne halucinacni filmy, aby to nevadilo (ze to neni uplne souvisly)
    BULHI
    BULHI --- ---
    NIKOPOL: no tak ja jen ze u toho kaleni se nic moc souvisle sledovat neda :-) a u fotbalu mas vzdycky replay zejo :-))
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    nechcete jit nekdo na brko? zrovna to balim
    TERA
    TERA --- ---
    kvetnice dobra!
    LAURA
    LAURA --- ---
    HVJ3R: v okolí pražáku je rozhodně nejlepší květnice (je to na paloučku)... ale taky je to jenom na dobu co je teplo, mají nádhernou zahradu pod kaštanama, ale ta hospa vevnitř nic moc. Nicméně výborně vařej a pivo je taky dobrý.
    TERA
    TERA --- ---
    no jasne.tak tam je pivko docela ekl
    to samy na mini golfu smer CT od metra
    323K13L
    323K13L --- ---
    HVJ3R: jestli myslime to samy...tak mi tomu u nas rikame "jdeme na kacov" --> to pvo stoji asi 11,- Kc/ 0,5l ale neni moc dobry - je takovy "fotbalovy". Nevim jestli se da jit nejak dovnitr. my byli vzdycky jen na ty "zahradce". pro piti a jidlo se chodi k okynku. jinak docela dobry. je to primo za budovou Zpravodajstvi CT (pod fotbalovym hristem)
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    Prazskyho Povstani se hlasi... ehm. S hospodama je to tady celkem napicu! Co zavreli hrob, neni uz takova sranda :) misto toho je na kolejich nudnej bar "u dna", kourit se tam nesmi.. bleble.

Jeste je taky jedna hospudka v parku na kavcich horach (ted nevim, jeslti o tom mluvite jako na babe? asi ne..), maj tam taky kacov a da se tam i nazrat (takova hospodska klasika, smazaky, rizky a tak). Ale leto uz konci, pozde :-/
    MS_
    MS_ --- ---
    sice ted bydlim na andelu, ale bydlel sem na sporilove 25 roku :) hospody doporucuju U rezniku (drivejsi konecna 136), je to tam fekal, je to tam ctvrta cenova, ale je to tam fajn :)
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    BULHI: nevim na letny je takovej bar - kamaradsky prostrdi - a civime tam celkem na vsechno vedle chlastani piv, huleni a hrani fotbalku. dobry zalezitosti takle do hospody sou filmy jako phi, tetsuo a podobne
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    TERA: kacerov taky je na praze 4, proc ne ;)
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    no ja bych taky sel do knajpy ;) ale az mi sundaj sadru pliiz, takze rijen? ;)
    BULHI
    BULHI --- ---
    NIKOPOL: a na co bys chtel asi tak v hospode koukat? :-)
    TERA
    TERA --- ---
    ILLUZE: U havrana?
    TERA
    TERA --- ---
    Ja jsem z Kačerova jestlise počítá,)
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    pro sraz na hradbach sem kdykoliv ;) .. jen je skoda,ze hodne lidi smysli podobne a voni to vobcas nevychytaj nevotevrou druhy vokynko a pak kdyz si clovek koupi pivo, aby si rovnou sel stoupnout na konec fronty na dalsi

MUZA EFFKA: kdyz me vemete do party, na posezeni u kafe se klidne pridam i kdyz uplne na synkaci nebydlim ..

btw:je tady nekde neco, kde se lidi muzou spolecne slizt a sat ? .. jako treba hospa s platnem a dvdckem nebo tak neco, plus ochotnej personal asi, kerej tam dovoli poustet neco jinyho nez fotbal
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Skvělá hospoda je na začátku Točité u Zeleného pruhu - výborné pivo, prima držkatá obsluha ;-)
    Jen si tak vzpomenout na název...
    NATAALKA
    NATAALKA --- ---
    JOHNNY: hrob byl nejlepší =) škoda škoda,že ho zavřeli...

NIKOPOL: na bábě mají pivo za 13,- (kácov) a vlastně kácovská hospoda je ještě U klokočníka (hned vedle pankrácký věznice) je to tam strašně levný ,ale v pohodě ...malá zahrádka pod stromama atak=)
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    to je na pytel:)
    KASPAREK
    KASPAREK --- ---
    nevim o takovy a bydlim tam 2roky .. vsechny mi prijde tak kolem 22 zaviraj
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam