• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    WOCKOO
    WOCKOO --- ---
    KETHAMINA: onehdá když jsme šli po Nuselské směrem do centra, tak na té křižovatce s Kloboučnickou (jak odbočují autobusy) je naproti sámošce nějaká večerka, kde myslím měli po desáté otevřeno
    ale nevím, jestli to nebylo výjimečně a do kolika správně mají jsem se teda nedívala
    KLAARKA
    KLAARKA --- ---
    323K13L: nahodou jo :)!
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    dámy a pánové, poraďte mi večerku, která mám otevřeno i po 22h a je v blízkosti jezerky ... nic takového jsem neobjevila :(
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    ja nevim .. sem tam byl jen do druhy tridy .. coz bylo este za komaru .. a popravde sem jeste jako vubec nevedel kera bije ... spatna, dobra sem vubec neresil ;)
    323K13L
    323K13L --- ---
    NIKOPOL: ...k nam na zakladku preslo docela hodne lidi z planiny - prej nejhorsi zakladka v praze :]
    reditel vykalenka....
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    co se to tu resi ?? .. kdo kam chodil do skoly ? buhehe ... chodilste nekdo na planinu ? tak v roce .. ee 87 88 ?
    323K13L
    323K13L --- ---
    KLAARKA: ...nemluvite nahodou o Hance Matyasovy?
    KLAARKA
    KLAARKA --- ---
    JOHNNY: mohli bychom zalozit mistnost 1.JZS :D!
    KLAARKA
    KLAARKA --- ---
    jasna paka! a taky treba severu, dana gerycha(pilne jsem chodila na rolnicku :)), matyasovou...
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    KLAARKA: respekt :)
    tak to sem te asi ani nezazil ;)
    pamatujes vithu,pfefrcka?
    KLAARKA
    KLAARKA --- ---
    JOHNNY: no jasna paka, mladiku! my dvacitky, co jsme odesly na gympl ze sedmicky uz kolem roku 98, prece rozezname jen tak nejakej pankrackej hotel! to nepoznas, ze ze me mluvi ctyri vejsky :)?
    RETESKA
    RETESKA --- ---
    323K13L: takže nesmim do tohohle klubu? v tom případě by sis ho měl už taky zakázat, vršovičáku :)
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    KLAARKA: no jasny, sem vul.... ty ses naka oldskulerka?
    KLAARKA
    KLAARKA --- ---
    JOHNNY: simte! ja jsem si teda popravde nevismla, ze tady za posledni dobu byly ty letecky fotky dve a porad mluvim jenom o ty prvni. to nic ale nemeni na tom, ze videt je nase JZS na obou, na ty druhy mnohem hur, to je fakt. a nepletes si nahodou barcelo s panoramou?
    TWARR
    TWARR --- ---
    BULHI: jo a zborily ten barak pred trznici, tam mel takovej prijemnej postarsi pan malou smisenku, ach jo
    BULHI
    BULHI --- ---
    koukal jsem vcera ze uz nam zacli bourat trznici :-) nechapu proc nejdriv nedodelaj tu kostru co tam furt strasi
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    KLAARKA: imho ta tam prave neni videt-je jakoby za hotelem barcelo,tzn v ty zmeti baraku za tim...snad se nemylim
    neni to ta skola, co tam je videt uplne krasne, to je plaminkova imho

vysel sem pred 3 rokama, dale spis asi posta
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    323K13L: hele, asi by ti prospěl den na opuštěném ostrov+ ..trochu si těch žen musíš vážit :)
    KLAARKA
    KLAARKA --- ---
    ta je tam prece moc krasne videt, vcetne krasnyho hriste na beach! a jak je to dlouho, cos tam chodil? treba jsme spolu sedeli v jedny lavici...:)
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    KLAARKA: no ja sem teda myslel horackovu, ale tady tu neni tak dobre videt, trosku sem se nezorientoval ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam