• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    plánujete být někdo na den dětí na pankráci,
    na půl cesty je večer velká kalba ...tak jsem myslela, že bych se mohla setkat/rozloučit s vámi přítomnými před svým odjezdem :)
    RUSTIKANN_KARA
    RUSTIKANN_KARA --- ---
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    Jo do Tovarny chodi tady nase mistni "omladina" :) ja tam jeste nebyl.
    BULHI
    BULHI --- ---
    hmm tam jsem jednou byl a spatny to tam neni, to je pravda
    RUSTIKANN_KARA
    RUSTIKANN_KARA --- ---
    dobrý bar v nuslích na hraní je Továrna. kousek od synkáče, vedle growshopu. je tam fotbálek, šipky, bowling
    BULHI
    BULHI --- ---
    HVJ3R: ty vole to s karlem nemuzes vubec srovnavat :-) vcera jsme tam zas sli na jedno a vratil jsem se domu oklikou pres mirage uplne vylitej, hruza hehe :-)
    PAN_KLOBOUK
    PAN_KLOBOUK --- ---
    Se saunou to těžký bude.. V lokalitě nevim o žádný.. Spolubydlič jezdil do Finský ul. což jsou teda Vršovice.. No a na v tý nový brumlovce jsou 3 sauny... jenže si hrajou na high society a chtěj za to šílený prachy...
    My jezdíme na Palmovku, kde je fajnová sauna..
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    nevíte o sauně v lokalitě?
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    BULHI: Je to curak :)
    Jeste je kousek Admiral, to urcite taky znas, tam mi to prijde vic friendly, i kdyz je tam o poznani vic forbesu :)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    BULHI: zlanař čističe, se mi snad už skoro vyhýbá .. doknce se radši už i odstěhoval z pankráce :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    uvidime no, tedka vubec netusim co bude v sobotu :-)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    BULHI: no, právě .... jen mi to asi před týdnem někdo poslal do pošty a už si mnu ruce ... ale co kdybychom vzali Karla cestou z crossu? bus staví na povstání a to jsou jen dva krůčky, ne?
    BULHI
    BULHI --- ---
    jo ja si rikal jakej cross a oni machinefunck, no to mi ho vyndej teda, to karla asi presunem na jindy :-)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    CISTICZ: pojď do crossu :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    i kdyz ja jsem vlastne chtel jit do ty roxy kua
    BULHI
    BULHI --- ---
    musime no kua :-)
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    BULHI: v sobotu jdem ke karlovi! ale uz!
    BULHI
    BULHI --- ---
    heh no ten typek s culikem je trochu ostrejsi, ale v takovymhle podniku je to potreba no :-) kazdopadne ja tam chodim vzdycky na doliti, nikde jinde na Pankraci do rana otevreno nemaj :-))
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    BULHI: Tyvole co furt ten Karel.. tuhle jsme tam sli, bylo nas asi 14, a ten curak nas vyhodil, ze nas obsluhovat nebude.. a to tam mel misto!

Tak jsme sli jinam a udelali tam utratu za plus minus tri tisice dohromady. A do Karla uz nepachnu.
    BULHI
    BULHI --- ---
    treba u karla
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam