• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    prosim, sundejte me z nastenky, presunul jsem se na Zizkov ... dik
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    jinak zítra, kdyby náhodou někdo měl chuť

slavím svátek na vítkově.

a příští pátek stylová kalba na vyšehradě /20.7./ fireshow a live music.
    BULHI
    BULHI --- ---
    to byste neverili, ale u karla bylo zavreno, nastesti satelit podrzel hehe
    BULHI
    BULHI --- ---
    dnes liticko u karla! :-)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    sic není lokalita P-4 ... ale je to co by kamenem dohodil a kousek ušel :)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---

kamaradi a pratele radi vas potkame na vitkove v sapito na oslave nasich spolecnych narozenin v patek 13teho cervence. Nebude chybet bar, grill, strecha nad hlavou, fajn muzika, kejkliri a zongleri. VY! budete ty anticke figury, rimsti vojaci, cleopatry, cesarove a recti bohove. Dress code je jasne dany. Tesime se ze se sejdem na karnevalu:) Kethamina, Mallory a Worm
    BULHI
    BULHI --- ---
    hehe vcera meli tu plzen nejakou lepsi.. akorat tenhle vrchni co tam byl je nakej divnej :-)
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    U KARLA opet potvrdili svoji vyjimecnost! ;)
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    no, hlavne drsna je tam ta barmanka.. s nakym typkem, kterej nam vypravel, jak ho pokousal zralok.. v satelitu se clovek pripravi do zivota! :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    viktor je kovanej pankrackej, telesnou schranku sice presunul jinam, ale duchem je porad u nas, na planine :-))
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    HARIBOKACHNA: psst! ;)
    budu treba zrovna u rodicuu ;)
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    CISTICZ: jaktoze poceste? jsem myslela, ze jsi odjinud
    BULHI
    BULHI --- ---
    hehe jasna paka, nekdy tam skaknem.. akorat ze tam neni v podstate misto na sezeni, jen na baru a nebo u automatu.. je to tam vubec celkem maly, ale prave proto celkem utulny, pokud se to o nonstop herne da rict hehe :-))) proste ideal na popivo na splachnuti prachu z nocni cesty domu :-)
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    BULHI: dej vedet, zajdu pobejt ;)
    mam to preci po ceste ;)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    PAN_KLOBOUK: :)

BULHI: já se bojím sama přes park id tramvaje, navštěvovat nonstopy to není nic pro mě ...ale dobře se ti čte :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    hehe no ja tam byl zatim jen dvakrat, taky jsem se popvy bal.. je to tam teda objektivne mnohem horsi nez u karla, na druhou stranu je tam takova rodinna atmosfera :-)
    PAN_KLOBOUK
    PAN_KLOBOUK --- ---
    To je taková ta nonstop herna když deš z Pankáče metra směrem na družstevní ochoz... Vlastně hnedka na rohu tý světelný křižovatky... Já sem teda ještě nikdy nebyl dost nakalenej na to abych tam vlez... :)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    kde je satelit?
    BULHI
    BULHI --- ---
    tak vcera me v nocim busu prepadla zizen, tak jsem se vydal hasit do Satelitu.. jako co tam clovek potka za charaktery to je uzasny hehe.. nejlip jsem tam pokecal s nejakym totalne vykropenym chlapkem, pak me tam nakej typek poucoval o zivote (rikal ze zamlada vykradal byty, ale ze uz to nedela :-)), proste super tecka za kalbou, budu tam muset chodit casteji :-))
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    potrebuju obvodniho lekare na praze 4.. neporadite mi? idealne pobliz novodvorsky, senilni babicku ktera bude predepisovat diazepamy atd.... ale jinak je to asi jedno. hlavne nakyho.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam