• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    CISTICZ: no, nevím,jak ty ..ale já prostě teď radši jezdím busem, a jak teď silnici rozšiřujou ... no, radila bych ti to zkusit někdy porjít v lodičkých :)

no a tržnici pamatuju cca 2 roky zpět :)
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    jakto? dyt uz tam zase funguje ten prechod a nemusis to jak trubka obchazet?! ne ;)

trznice byla gut tak pred 10 lety, nakonci uz to byl fakt kentus
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    a rovnou mě zajímjí vaše názory. já jsem děsně ve stresu díky současné dopravní situaci u vlezu do metra Pankrác .... zdá sem i to už nekonečný ...

a moc mi chybí stará tržnice, v t nové si prostě ani nemám chuť nic kupovat .)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    zdravím, poptávám fotky aktuální stavby pankráce .... nemáte někdo, případně sem pastněte, díky
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    no to je pravda.... ale zase toho hodně vím;)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MAWERICK: ty toho o mně ještě hooodně nevíš ...

MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KETHAMINA: ts ts ts ;) A od kdy?;) :D CO ja vím tak ti metálek moc nejede;)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MAWERICK: jojo, ungergrun rulez / a není to pravopisná chyba/ :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KETHAMINA: ty jo? ;)
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    LKA: Mi to povidej, ja tam chodim uz leta. ... dluzno ale rici, ze obcas se tam po zaviracce dely veci :)
    LKA
    LKA --- ---
    HVJ3R: jo v tom mas pravdu, ale clovek to moc nechape kdyz je v nejlepsim:) vcera sem tudy prosel a zacina me mrzet ze je zima a konec sezeni venku:(

KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    HVJ3R: joo, já vždycky přijdu až k vyhaslýmu ohni :)
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    KETHAMINA: Ted uz tam teda dlouho nic nebylo afaik, ale bejvalo to tam nizkoprahovy (30,- Kc vstup :) a podle toho taky vypadalo, muhehe
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    HVJ3R: metal ? muhehe, to bych si ráda někdy dala :)
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    Na Blanici jsem teda parkrat zral a celkem luxus, pak jsem si tam jednou vylejval drzku a hral focus, to si nejak moc nepamatuju... a jeste jeden metalovej koncert tam, a to bylo celkem v pohode :)
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    vcera fotbalcumenda na skalce, luxusni gambacek! ;)
    TSCHIKO
    TSCHIKO --- ---
    jestli tady nekdo nazyva Blanici kinder nalevnou, vekovej prumer v Karlosu se pohybuje jeste o hezkejch par let nize...
    TSCHIKO
    TSCHIKO --- ---
    MEPHISTO: tak si tam zajdi v patek vecer a uvidis co to je doopravdy!Jako starej Karlos byla moje domovska, ale tohle - sice to tam vypada hezky, ale debilni obsluha, debilni vyhazovaci - btw pokazdy co sem tam byla vecer se tam strhla nejaka bitka z jejich iniciativy..no proste uz to neni co bejvalo - navrch huj, vespod fuj :-P
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    BULHI: Tak tam jsem nikdy nebyl, ale včera sem byl po pár letech v Carlossovi, nebo jak se to teď jmenuje a sem mile překvapen, Krušovice Mušketýr, který se výjimečně dá pít, stojí 20Kč, kofola za 25...no prostě balada, dobře promazaný fotbálky....jako bomba..
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    BULHI: strasna kinder nalevna, hnus fialovej
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam