• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    TSCHIKO
    TSCHIKO --- ---
    MEPHISTO: jasny, nebudem resit barandak ") btw u klokocnika maj nejlepsi hermelin a hrozne levnej, mnam!
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    Zdravím a sorry za překliknutí, bydlím na Kačerově (kousek od nemocnice) a chtěl bych se zeptat zda by někdo nevěděl o brigádě do kuchyně :)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    TSCHIKO: no tak jak víme, se tam stýkají Strakonická, plzeňská, silnice na Anděl, tunely atd...ale to je O.T., takže na to klašlem, co ty na to, samozřejmě máme pravdu oba..:)

Mé nejoblíbenější sportoviště na P-4 Podolí a Pankrác je "U Klokočníka"..:D
    TSCHIKO
    TSCHIKO --- ---
    MEPHISTO: barandak je jenom ten most, ale ta silnice co pres nej vede je jizni spojka,ne?:]
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    TSCHIKO: baranďák je baranďák..alepoň u nás v podolí..
    TSCHIKO
    TSCHIKO --- ---
    MEPHISTO: a barandak neni spojka?:)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    Jo, myslel sem větráky na kavkách, neboli pro ty co neznají ty tři bílé kvádry, co fungujou jako ventilace toho atomovýho krytu co je pod kopce...

TSCHIKO: nechci být ošklivý a nejsíš se i pletu, ale neni to náhodou P%lzeňská, na co koukáš?:D...max baranďák, ale to je baranďák, že:)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    PETATA: no, koukala jsem na tyto střediska, ale nějak si nemohu vybrat :) tak bych doporučení uvítala.

BULHI: dělat doma sama? co jako ...
    jídlo omezuju a z alkoholu si dopřeju občas svařák či punč. Nestěžuju si, že bych vypadal tlustě, spíš se obávám budoucna .)
    BULHI
    BULHI --- ---
    KETHAMINA: no hele vsechno co potrebujes na cviceni brisnich svalu muzes delat doma sama.. jinak obecne na hubnuti je nejlepsi proste nejist (a hlavne nechlastat!) :-))
    PETATA
    PETATA --- ---
    KETHAMINA: A co si představuješ pod pojmem sportovní aktivita? :) Jako jestli nějaký volejbal, aerobic...
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    TSCHIKO: hele, troufám si o sobě říct, že sex nezanedbávám .. a svaly se stále nijan nezpevňují, proto chci přistoupit k radikálnímu řešení a přinutit se k nějaké sport.aktivitě :)
    TSCHIKO
    TSCHIKO --- ---
    KETHAMINA: hm no a treba sex?ten se da provozovat vsude, i na Praze 4 a brisni svaly docela zpevnuje :D
    TSCHIKO
    TSCHIKO --- ---
    MEPHISTO: vetraky na kavkach sou luxusni, hlavne vecer je tam peknej vyhled na osvetlenou jizni spojku ;)
    KRLEESH
    KRLEESH --- ---
    vetraky na kavkach?
    BULHI
    BULHI --- ---
    MEPHISTO: na jaky vetraky?
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    TSCHIKO: nijak mi to nepomáhá zpevnit břišní svaly :(
    ale sproty jsou to moc dobrý :)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    CZTIBA: nevuim jesi sou moje informace správný, le já slyšel, že to má být až po magistrálu centrum Generali, pro střední Evropu, žádný shopp, centr.ale kdo ví..a na Brko zásadně a pouze na větráky, i když nehulim a huliče většinou nesnášim..

BtW: dneska se budu večer vracet ze zkoušky, .....a propo, kde že je ten satelit?:D
    TSCHIKO
    TSCHIKO --- ---
    KETHAMINA: no tak ja nevim, hospodsky sporty - fotbalek, sipky.. nestacej?:)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    BULHI: jsem to hrála jen jednou a to jsem týden nemohla skoro ani psát . leda byste se někdo obětoval a zaškolil mě .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam