• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PETROFF
    PETROFF --- ---
    BULHI: prece "to Pankrac", neasi :D ... ted vazne, kdyz se nad tim zamyslim, tak asi jak kdy... fakt, ze jo... vybavuju si slovni spojeni v obou tvarech...
    KRLEESH
    KRLEESH --- ---
    BULHI: ja rikam "ten" pankrac narozdil od vetsiny zenskejch co znam ... a rikam i ten florenc ale to uz je mozna moc =)
    BULHI
    BULHI --- ---
    hm tak to mi pripomnelo jedno moje dlouhodoby trauma - rikate "ten" nebo "ta" Pankrac? :-))
    KACENKA22
    KACENKA22 --- ---
    take bych zasla na par drinku: ) ovsem tento veek asi nevidim nejlepe,decentne marodim: (, ale treba se jeste dam do kupy..kdyz uz tak se priklanim jit nekam na tu Pankrac
    PETROFF
    PETROFF --- ---
    zdravím.... bydlím v Nuslích... konkrétně u zastávky tram.11 Horky... to je 1 stanice nad Synkáčem, směr na Spořilov... fakt je jediným pojidlem tohohle auditka ono bydliště a to, ze je člověk na nyxu?? .-) jdu do toho... jestli mě teda priberete...
    MOONBEAM
    MOONBEAM --- ---
    jj chripky jsou svine...vsechny, nejen ptaci :)
    ZZGERO
    ZZGERO --- ---
    BULHI: Mír s Tebou synu !!! A ať se brzo uzdravíš...
    BULHI
    BULHI --- ---
    desna prdel, fakt :-)
    ZZGERO
    ZZGERO --- ---
    BULHI: a jak se léčí ptačí chřipka ?? to si jako na něj dáváš obklady a zábaly a mažeš ho nějakýma mastma mazanýma...?? :))
    BULHI
    BULHI --- ---
    KETHAMINA: ja lecim ptaci chripku prave.. ale v sobotu uz snad budu cajk
    KAMHA
    KAMHA --- ---
    KETHAMINA: hehe:D v patek mam firemni party a o vikendu uz neco mam... sice jsem vazne transformovana, ale tento vík to nevidim...
    ZZGERO
    ZZGERO --- ---
    KETHAMINA: Což mi přijde ještě lepší hvarianta než ten Vyšehrad...
    ZZGERO
    ZZGERO --- ---
    KETHAMINA: tak ještě je varianta na Vozovně Pankrác...:))) jinak je ta kafarna na rohu ulici Na Dolinách a Na Klikovce...
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    KETHAMINA: tak si rikam jestli by nebylo lepsi zustat doma...a stopovat az v lete..:o)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    KEEP_SMILE: neboj, tam pořád hlídkujou policajti, by tě odtáhli někam do křoví a zneužili ..to by ses rychle probrala.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    ZZGERO: až na vyšehrad ... mno,tak to jako nevím ... asi uděláme s gudrun oddělený večírek ... bydlíme u konečné 18 a na vyšehrad krom metra není jiný spoj, aj á metro nesnáším.
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    KETHAMINA: snad ne...:oD
    ZZGERO
    ZZGERO --- ---
    KETHAMINA: Tak můžem dát sraz na Vyšehradě na metru holky, od tamo to je "relativně" kousek...cca 200-300 možná 400 metrů...Pojedu asi metrem....káru nechám doma, modrý želvy se mě volat nebude chtít....
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    RED_POPPY_DOLL: už visíš mezi ostatními :)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    KEEP_SMILE: buhehe, v pondlěí bychom tě našli umrzlou před budouvou soudu .)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam