• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    ZZGERO
    ZZGERO --- ---
    KETHAMINA: Ještě ty bys mohla po nás hodit fotečku, aby jsme tě poznali až tě potkáme.... ;)
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    ZZGERO: dik...o)))
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    KETHAMINA: tak kvuli tomu spechat nemusis...:o)) ale jestli stihne prijit driv tak to urcite bude fajn...:o)
    ZZGERO
    ZZGERO --- ---
    PETGRIDUS: Kethamina ji určitě nechtěla ublížit...chtěla ji v tom křoví potěšit..... :)))
    ZZGERO
    ZZGERO --- ---
    KEEP_SMILE: pěkná fotečka... :)))
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    KETHAMINA: no to teda rozhodne ne keep smile nikdo ublizovat nebude :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    a kam se potom pujde z te zastavky?
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    KEEP_SMILE: tyjo, kočka ..že bych to přecijen uspěchala ..čekala tě v 19h na zastávce a odtáhla do nejbižšího křoví :)
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    ZZGERO: tak ja si napred skouknu jak mi co jede ale mela bych tam byt nejak vcas...:o)
    ZZGERO
    ZZGERO --- ---
    a hospa teda ta kafarna ?? Nepujdem radši jinam ??
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    ZZGERO: http://88.86.100.58/img/070101/27d8349.jpg
    jak davat odkaz na tu fotku v jinym klubu netusim...:oD
    ZZGERO
    ZZGERO --- ---
    KEEP_SMILE: Klidně sraz na zastávce v těch 19h +- 5-10 minut (taky chodím dost často pozdě...:) ) Ale budu se snažit dorazit včas...
    LEELLOO
    LEELLOO --- ---
    Jak rikam, ze vam do toho kecam, ale ten reznik, co tam chodi v patek s prepravkama naprosto cerstvych vecicek nenecha nikoho na pokoji :-) Cela hospoda stala ve fronte :)
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    ZZGERO: moment najdu...ale hospoda nevim kde je...takze sraz tam jedine kdyz me nekdo navede...jinak by pro me asi bylo nejlip na ty zastavce...o)
    BULHI
    BULHI --- ---
    jo hospodu bych vybral predem, ja chodim vsude pozde :-)
    ZZGERO
    ZZGERO --- ---
    KEEP_SMILE: tak sem hoď nějakou svoji fotku,...nebo jestli máš fotku v nějakým jiným klubu, tak sem hoď link.... ;)
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    jo a jeste neco...nikoho z vas neznam...tak vas poznam jak??:o)
    ZZGERO
    ZZGERO --- ---
    KETHAMINA: OK, ale na zastávce už čekat nebudem...Musíš hospodu najít sama...:))) A ostatní si dáme sraz teda na tý zastávce v 19h, nebo to dáme rovnou v hospě ?? Zase když někdo bude mít zpoždění, tak ti druzí ho aspoň budou čekat v hospě u piva a né na blbé zastávce, kde to čekání je krapet míň příjemný...Takže jak ???
    BULHI
    BULHI --- ---
    jsem pro
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    hm, tak já jsem se dostala do patové situace ... koná se kalba u nás v bytě ... rozumnějte stěhování ..a já jako "majitelka" potřebuju zkasírvat klíče atp ... dorzím se zpožděním ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam