• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    KETHAMINA: myslis dneska?? noo diky za pozvani...:o)) ale zitra musim vstavat...:o/
    SQUOP
    SQUOP --- ---
    CZTIBA: víceméně - územní plánování a památkové péče

a vlastně bych mohl, až budu mít chvilku (a najdu to, je toho tady hodně) tak to proženu scannerem a pošlu eventuálním zájemcům na mail (na net se mi to moc dávat nechce)

tak mě napadá, měl by někdo zájem o přečtení Kulturní a historické charakteristiky krajinného rázu Pankrácké pláně?
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    SQUOP: delas v uzemni sprave nebo co? :) tak to muzes naky ty obrazky z vizualizaci co kvam projekce posilaj vynest ne? Nebo jak to tam chodi?:)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    KEEP_SMILE: mno, ndeska je čtvrtek ..kdybys chtěla na dámskou párty .doraž do bytu k nám :)
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    bazinu neznam...ale v patek byvam mrtva...
    SQUOP
    SQUOP --- ---
    KINGFISHER: kdybych nebyl na PGC...
    ZZGERO
    ZZGERO --- ---
    hmhm, bažina je celkem f pohůdce...mnoo uvidíme...
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    KINGFISHER: teda, já jedu do Jablonce na ples, ale nebýt toho ... škoda, snad příště.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Pozvánka na páteční večer do klubu Bažina (Praga-Komořany): CHILLOUT / LOUNGE posezení se spoustou příjemné a pohodové hudby...

Bude se hrát klidná gaučová hudba plná mírných beatů a uvolněných melodií. Vstup free. Více info jaxe tam dostat zde: http://www.bazina-klub.cz/
    ZZGERO
    ZZGERO --- ---
    hmhm...
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    ZZGERO: tak priste...
    ZZGERO
    ZZGERO --- ---
    no dobrý no...co už.
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    KETHAMINA: no taky bych si je mohla nekdy udelat...jsem je mela po hooodne dlouhy dobe...o)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    CISTICZ: :)

KEEP_SMILE: v neděli zas budou :)
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    KETHAMINA: jj bramboracky hodne moc dobry...:o)
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    to je zvlastni, my taky! ;)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    PETRUSKA: visíte na nástěnce, bydlíte asi kousíček ode mne :)
    CISTICZ: fotky by vše vysvětlovaly .... my slečny u mě doma jsem se řádně zkalily .)
    KEEP_SMILE: a bramboráky byly super, ne?
    ZZGERO: bohužel jsem na tebe neměla konatk, keep dorazila se zpožděním a nakonecj sme skončili u mne, cisticz s bulhim se sekli v knajpě a já myslela, že jsi tu kousek zpět psal, že nedorazíš ...aha, koukám, že to byl mephisto :(q
    ZZGERO
    ZZGERO --- ---
    hele lidi, byl někdo vůbec v so na tý tram zastávce v těch 19h nebo jsem tam jezdil zbytečně....
    SQUOP
    SQUOP --- ---
    BULHI: narýsovaný ne, mám tady jenom nějaký prezentace ;-)

to víš, územní plánování :-DDDD
    BULHI
    BULHI --- ---
    no nerikej mi ze to mas narysovany na papire :-) me by stacil nejakej export z autocadu, nemetschka nebo nejakyho takovyho programu.. to nemas?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam