• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    YERSINIA
    YERSINIA --- ---
    PAJOVA: jo? je fakt, že ja už tam byla dost davno (rok, dva)...je to možný...když sem tam byla já, tak vždy vše oka a fakt velký porce, že sem snědla tak pulku...
    PAJOVA
    PAJOVA --- ---
    YERSINIA: tak s tim uplne nesouhlasim, 2x jsem tam zazila polosyrove maso, coz bylo celkem zklamani
    YERSINIA
    YERSINIA --- ---
    PAJOVA:
    KETHAMINA: fakt dobře vařej tady (velký porce) http://www.sporilov.info/view.php?nazevclanku=&cisloclanku=2005040101
    je to kousek od kostela...pak je u kostela ještě Eureka restaurace, ale tam je to myslím celkem drahý:) a malý porce...http://www.sporilov.info/view.php?cisloclanku=2005021601

BULHI
    BULHI --- ---
    LOJZEE: kde je prosim te v Braniku les? nemyslis ten remizek na Dobesce, ze ne? :-)
    PAJOVA
    PAJOVA --- ---
    KETHAMINA: no dobre varej kousicek pod kostelem, jen si ted nemuzu vzpomenout na nazev te restaurace:-)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    LOJZEE:
    PAJOVA: oba visíte :)

pájová, je tam kolem tebe nějaká dobrá restauračka na večeři? Spořilov vůbec neznám.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    LOJZEE: fer,
    PAJOVA
    PAJOVA --- ---
    ahoj, tak se take pridavam, lodalita Sporilov...
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    aha :) ulice Ke Krči XY..
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    LOJZEE: měla jsem na mysli lokalitu, kde v Braníku bydlíš :)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    Braník je nejhezší a nejlepší čtvrť v Praze. Máme tu skálu, řeku i les. Jsme kousek od centra, přesto je tu soukromí a klid. Malá soběstačná vesnice uprosřed Prahy.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    LOJZEE: můžeš braník trochu specifikovat?
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    ahoj, přišel sem rozšířit Vaše/Naše řady :)
    Braník forever...
    ZZGERO
    ZZGERO --- ---
    tak přípravka byla taky zajímavá...a příjemná...;)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    GUDRUN: pokždé ne, ale třeba v sobotu ano, zrovna jsem dneska s Martinkou mluvily o tom, že vás zas musíme pozvat :) budeme i vařiti :)
    ZZGERO: nene, to je zatím jen přípravka ... až v létě se to rozjede na plno :)
    ZZGERO
    ZZGERO --- ---
    jj, oni jsou tam už taková sestavička...neznám je sice dlouho, ale tipnul bych, že kalí první ligu....:))))
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    my dali s herr keplem dve u klokocnika a sli dom, ja jen mela faaakt chut na pivo .-)
    u vas je kalbicka vzdycky, ne?
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    GUDRUN: je, škod, že to čtu až teď ...včera byla u nás decánko kalbička .)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    sla bych na pivo dneska na ctyrce, nekde u nas na hore na prazpovstu .-)
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    BULHI: jo toje ten nonstop cosem vonem tudle psal ze se pred nim pravidelne valej ozrali kravataci :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam