• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    KOCHANSKIT
    KOCHANSKIT --- ---
    SQUOP: ve schránce jsem nic neměla ale na schůzi jsme územní plán rozebírali.. ovšem mohu poskytnout jen plány týkající se Braníka, víc nemám
    BULHI
    BULHI --- ---
    slovnik nelze! :-D
    LONGIN3K
    LONGIN3K --- ---
    meat pie
    - The act of taking a shit and smearing it on your neighbours door.
    - A meat pie is a really stinky shit that someone leaves for everyone to smell without any attempt to cover up their ass stank.
    ...

o meat pile jsem nenasel uz vubec nic ... netusim.
    BULHI
    BULHI --- ---
    hele ted mi nekdo tvrdil ze Kacov toci i na Dekance, vo co de? :-)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    LONGIN3K: to samé jako meat pile
    LEELLOO
    LEELLOO --- ---
    SQUOP: tak to by me taky zajimalo, vo co go, ve schrance jsem to ale nemela :(
    SQUOP
    SQUOP --- ---
    něco bych od vás potřeboval, doslechl jsem se že se ve schránkách na praze 4 začali oběvovat nějaké letáky ohledně územního plánu - nemá ho někdo z vás? potřeboval bych se na něj podívat, protože nám kůli tomu telefonuje X lidí denně a já vůbec nevím o co jde
    LONGIN3K
    LONGIN3K --- ---
    co je meat pie?
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    BOO: meat pies jedině, že váháš čeče :)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    chybíte mi všichni ... kdy se zas uvidíme?
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    HUSOKACHNA: ty ve, jak to ze to nevim, bych se k bri kachnum (kachnicka+kundic) rad pripojil ;)
    HUSOKACHNA
    HUSOKACHNA --- ---
    JOHNNY: tam chodíme pravidelně s bratrem na 24.12 před štedrovečerní.)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    JOHNNY: fuj .-((( tak to me hodne mrzi .-((
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    GUDRUN: to bude ono, bhzl zadni mistnost je ted nove predelana, pulka stolu pryc a misto nich vyheri automaty :(
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    JOHNNY: jmenuje se to Gallo, ne? je tam fajn zadni mistnost, ktera bejva prakticky vzdycky prazdna, chlapi tam sedi jen na baru, takze tam bejva klidek... ale je to tam nebezpecny, mam to pak domu do kopce .-)))
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    JOHNNY: To je nonstop? Ty jo, to je dobry vedet!
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    pokud nekod patra po dobrym nonstopu, tak doporucuju GALA, ulice svatoslavova, hned vedle pizzy lucky luciano, lepsi nonstop sem asi nevidel
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    ...máte jediný štěstí, že studuju husitskou teologii ...a nechte si tyhle urážky do rasistickejch auditek, jasný? !!!! :)
    SQUOP
    SQUOP --- ---
    MEPHISTO: Jedna stará kočičí moudrost, která se sem teď moc hezky hodí, říká "Co to sakra meleš, ty vořechu!"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam