• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    KACENKA22: to právě nevím, někde na 4ce :)
    SQUOP: nene, diskoška by to měla být :)

TSCHIKO: a reference?
    KACENKA22
    KACENKA22 --- ---
    KETHAMINA: Paluba? to mi neco rika..kde by mela byt?
    WOODY_
    WOODY_ --- ---
    hlasi se jedna Modranska krev:)(kousek od tram. zastavky U Libusskeho potoka;)) )
    to je tu tak malo lidi z Modran, nebo se mi to zda?;)
    KOCHANSKIT
    KOCHANSKIT --- ---
    SQUOP: tyjo, to mi k nim teda vůbec nesedí... tak to pak chápu
    SQUOP
    SQUOP --- ---
    KOCHANSKIT: no, nahnat na zastupko x lidí aby dělali bordel, nadávali ostatním zastupitelům a kompletně pohřbili jakoukoliv důstojnost? jestli si takhle představujete politiku tak nevím
    KOCHANSKIT
    KOCHANSKIT --- ---
    SQUOP: aha a co prováděli jestli se můžu zeptat?
    SQUOP
    SQUOP --- ---
    KOCHANSKIT: mám na mysli to co prováděli zelení v rámci prahy 4

jinak já jsem členem ODS
    KOCHANSKIT
    KOCHANSKIT --- ---
    SQUOP: dík za info
    ad strana: tři dny jsem byla na konferenci, takže o dění nemám ani potuchy, co se zase stalo?:-D btw. že se někdo angažuje v regionální politice, protože má starost o poslední zbytky zeleně skrze stranu, která se o to zajímá nejvíce, neznamená, že je zodpovědný za všechny Bursíkovy průsery ne?:D A ty volíš co? (ptám se ze zvědavosti, rozhodně tu nechci vést nějaké politické pře;)
    SQUOP
    SQUOP --- ---
    KOCHANSKIT: já "jenom" zbírám podklady na změnu UZP, vypracuju zprávu a předložím to radě/zastupitelstvu ke schválení. jejich stanovisko se pak podstoupí magistrátu. dělání územního plánu nechám útvaru rozvoje a Cvetlerové

btw, zelení - asi si nebudeme rozumět, zvlášť po tom co jste předvedli ve středu.
    KOCHANSKIT
    KOCHANSKIT --- ---
    GUDRUN: No já nevím, které nonstopáče máš na mysli. Třeba Kulovna má otevřeno dosti dlouho a od jezerky je to minuta chůze - když půjdeš Branickou, tak po levé straně. Takový normálka bar, žádná hnusárna. Monkey bar je tak deset minut chůze ulicí Ke Krči, taktéž po levé straně.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    copa je monkey bar prosim? mam problem, ze kdyztu mam na navsteve sestricku, nechce se nam o pulnoci domu a pak uz tu znam jen nostopace osklivy, zajimalo by me, jestli tu na dochod pesky od jezerky je nekde nejaka pekna hospoda ktera ma tak do dvou aspon...
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    drazí, znáte nékdo Palubu?
    KOCHANSKIT
    KOCHANSKIT --- ---
    LOJZEE: přesně tak:) Se třeba někdy potkáme v Malambu nebo jak se to teď jmenuje:-D
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    Já taky bydlim v Modřanském ghetu..
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    tak o dva, to si chodila do třídy se zdéňou havlem aspol, viď? uz viiim :)
    KOCHANSKIT
    KOCHANSKIT --- ---
    LOJZEE: jj tam jsem chodila (je mi 24)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    KOCHANSKIT: jo asi tě znám, myslim že si chodila se mnou na základku ke kostelu, ale tak o 4 roky vejš :)
    KOCHANSKIT
    KOCHANSKIT --- ---
    LOJZEE: to asi ne no:) bydlím v tom hnědém baráku... kdyžtak tady ta vlevo - http://kochanski.rajce.idnes.cz/kasperky2008/images/deviace08_22.jpg
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    KOCHANSKIT: takze bydlis nekde na jezerce? tam jednu terezku znam, ale to nebudes ty :) od videni mozna jo, ale nevim jak vypadas :)
    KOCHANSKIT
    KOCHANSKIT --- ---
    SQUOP: Ná já myslela, když nevíš, o co jde, že o tom nevíš nic:) Tak to jo... a ty tedy přímo vypracováváš územní plán? A jaký úřad to vlastně dělá? My to rozebírali jen na schůzce zákl. organizace SZ.
    LOJZEE: No né:) Tak třeba se známe od vidění. Btw. ta fotka nad Braníkem je super - tam co máš hlavu je střecha našeho baráku:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam