• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    LONGIN3K
    LONGIN3K --- ---
    LEELLOO: no ale praha 4 neni jen budejovicka
    LEELLOO
    LEELLOO --- ---
    LONGIN3K: sry, ale co to meles? :-)))))
    napr. Budejovicka - 4 stanice metrem do centra. 4 nocni autobusy. ukaz mi, kde to mas... :-))))))
    LONGIN3K
    LONGIN3K --- ---
    co je tak dobryho na p4?
    se mi zda ze to nema zrovna idealni pid dostupnost
    TSCHIKO
    TSCHIKO --- ---
    dlouho jsem tu nebyla (pac uz v Kunra temer nebydlim) - ta Paluba - no rekla bych ze lepsi nez Bezuchovi, jidlo taky fajn, ale rozhodne to nevyhledavam - v namornickym stylu, jedna mistnost s krbem, velkou plazmou a zahradka, v zime zastresena. pivo plzen,ale nevim za kolik...
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    lanovka z Kavčáků na Smíchov?? To je dobrej úlet....
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    SQUOP: Rovnou z Kavcaku na druhej breh? Hm....
    TERCY
    TERCY --- ---
    KACENKA22: no ted uz to prej sefuje pepa...ale nevim dlouho sem s nima nemluvila
    SQUOP
    SQUOP --- ---
    KOCHANSKIT: no to by ses divila...

HVJ3R: záměrem je po domluvě z Prahou 5 (a že mají zájem) ji protáhnout až na druhá břeh. to dává smysl, mít možnost rychle se dostat na druhou stranu Vltavy, nebo ne?
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    SQUOP, KRLEESH: Kazdopadne, ale tak treba z lanovky na Kavcaky zas tolik vodvazanej nejsem, dle meho ponekud stupidni napad ve stylu "v Praze jsou tri lanovky a jedna z nich je u nas! HEC!"

K dalsim vecem se radsi nebudu vyjadrovat, protoze neznam podrobnosti.
    KOCHANSKIT
    KOCHANSKIT --- ---
    SQUOP: já jsem slyšela, že "naštvaní občané" byli ti, kterých se to zrovna týká. A tramvaje na jižní město samozřejmě všichni podporují - jedna věc je rozvoj individuální dopravy a druhá MHD, logicky..
    SQUOP
    SQUOP --- ---
    HVJ3R: tohle pochopí jen lidé co tam žijí - ostatní vídí jen jaká je to hrůza že městská část ničí zeleň a plánuje novou komunikaci :-/

btw, by mě zajímalo co budou dělat, jestli se útvar rozvoje rozhodne pro plánované prodloužení tramvaje na jižní město variantu B, což znamená překročení botiče :-D
    KRLEESH
    KRLEESH --- ---
    HVJ3R: souhlas
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    Ad parkoviste misto zelene na Dekansky vinici... vzhledem k tomu, ze tuhle ulici mam za barakem, tak bych to parkoviste i uvital. Zaparkovat se tu neda, a rikat tomu vznesene "zelen" moc taky ne - je to proste trava plna hoven mezi silnicema.
    KACENKA22
    KACENKA22 --- ---
    TERCY: Janina chce klubik jo: ) taky uz jsme o tom slysela ale uz je to docela dlouho..tak doufam ze se dockame: )
    WOODY_
    WOODY_ --- ---
    a diky za pridani!:)
    WOODY_
    WOODY_ --- ---
    VESTIGIA:
    BEDA00:
    vy jste moji!:))
    TERCY
    TERCY --- ---
    no tam de spis o to ze si to chce otevrit dcera typky ktera na tom urade driv delala a hrozne je tam nemaj radi...
    ale tedko uz to prej resi nekdo jinej tak by to snad melo jit...
    BEDA00
    BEDA00 --- ---
    WOODY_: taky modrany.. Na Beranku :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    to se ani nedivim... Tam na urade vazne vic veci...
    TERCY
    TERCY --- ---
    chodov,donovalska...

jinak teda v kunraticich se ma tedko delat klubik u seberaku primo na koupalisti...ale nak to vazne na urade...
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KETHAMINA: nevisím:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam