• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    JOHNNY: presne tak, kdyz jsem tam byla naposled, tak nas obsluhoval takovej upovidanej priteplenej pingl, kterej se me ptal, proc jsem nedojedla maso a na jiny otazky podobnyho typu, byl proste dost vlezlej. Navic jim to vsechno trvalo dost dlouho...
    ELISHKA
    ELISHKA --- ---
    jednou jsem byla na kvetnici na obed, jidlo dobry, ale cekali jsme na to skoro hodinu... malo personalu na takovy mnozstvi konzumentu. to je asi jediny, co me na kvetnici nepotesilo.
    a vecer v pohode... ze si na zahradce musim chodit pro pivo mi prijde normalni a mozna i lepsi, nez kdyby chodila obsluha. nejak mi to k tem zahradkam sedi :) a personal ma velky plus za osobni pristup a vynikajici pamet, co se zakazniku tyce ;)
    EX0RCIST
    EX0RCIST --- ---
    jo, taky sem tam zazil nevsimavou obsluhu, v lete na zahradce si musis chodit pro pivo, prinesou ti jen jidlo a pod.... ale ta posledni sestava je ale super, vyjdou vstric, jsou rychli mili mladi usmevavi
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    EX0RCIST: na kvetnici super obsluha? to si asi z jiny kvetnice ;)
    tu co ja znam ma jednu z nejddebilnejsich obsluh vubec a jejich system objednavani je na pest.... jinak to tam mam rad ;)
    EX0RCIST
    EX0RCIST --- ---
    baretta je takovej podivnej bar bez atmosfery, hrajou tam prisernou hudbu a nechodi tam nikdo z nyxu, nebo se pletu?
    EX0RCIST
    EX0RCIST --- ---
    dobre vari v haskove pivnici u bansethu a na kvetnici, kde je i super obsluha. v pizzerii Toscana dole v Corinthii taky velmi dobre vari!
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    CHAOS_RK: dyk to bude asi stejná budova jako "U Karla" , ne? nemůžete někdo nostalgicky zavzpomínat? .... :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    COLISA: baretta uber alle!
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    KETHAMINA: tady a mam na to pozitivni referenci i od myho sefa... sam jsem tam jeste nebyl...
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    COLISA: kde přesně to je?
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    KYRYS: jo myslim ze tam vari muj spolubydlici :)
    COLISA
    COLISA --- ---
    nej pizzu maji v trapolle.. mezi pankraci a prazskeho povstani;)
    KYRYS
    KYRYS --- ---
    KYRYS: Don Pablo teda vypadá zvenku nic moc, ale vevnitř (jde se tam dolu po schodech) to je pěkné.
    KYRYS
    KYRYS --- ---
    SHEALA: no kousek od tebe, v ulici Na Strži je pizzerie Antal, vařili tam dobře. A ještě víc se mi líbila na Budějovické, na křižovatce Vyskočilovy a Budějovické, pizzerie Don Pablo. Dělali mimojiné skvělé krémové polévky a sangrii.
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    na pankraaciii, na malym vrsiicku! ;)
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    SHEALA: v okoli budejovicky toho moc neni, musis popojet vic smerem do centra.. prazskeho povstani, vysehrad, ipak atd......................
    BULHI
    BULHI --- ---
    SHEALA: ja jsem se v Brne narodil, don't worry :-)
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    SHEALA: mno, kacovek je vynikajici lezaak ;)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ja se dam nejlip opit vinem ale jako byvala brnacka mam z prazskeho vina strach
    vim jak mnoravaci vyvazi do prahy archivni burcak
    BULHI
    BULHI --- ---
    neni problem, uz jsem tam celkem dlouho nebyl :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam