• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    BULHI: ja mam dobry zkusenosti s ortopedama v Motole. jmenovite s Dr. Hachem.
    BULHI
    BULHI --- ---
    draha amaterskeho sportovce se krute podepsala na mem koleni :-)
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    BULHI: zalezi taky na co ho chces. i v ortopedii jsou machri specializovany.
    CORIM
    CORIM --- ---
    BULHI: Na poliklinice na Budejovicky pani doktorka Zahradnikova
    BULHI
    BULHI --- ---
    KETHAMINA: heh no jako zizen mit asi budu, ale tenhle tejden vubec nestiham, pac je du v sobotu na hory a dodelavam ruzny veci... a zejtra nebudu moct stopro
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    BULHI: mám perfektní ortopedy dva - jeden je v Plzni a druhej v Dobříši. v praze jsem ani nehledala. v nemocnicích pracujou i neatestovaný hovádka a na soukromou ordinaci, kde jen za průchod dveřma zaplatíš 500 nemám.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    BULHI:
    KOVAREX: a co úterý chlapci? přítel má povinný večer u babičky, tak budu bez dozoru .)
    BULHI
    BULHI --- ---
    mimochodem nevite o nejakym dobrym ortopedovi nekde v okoli? ale tim dobrej myslim jako fakt dobrej :-)
    KOVAREX
    KOVAREX --- ---
    KETHAMINA: To zní dobře, dnes už mám bohůžel program, ale rád tady poznám nový lidi.
    BULHI
    BULHI --- ---
    ja bych na kacovek zasel, ale dneska uz mam jinej program, bohuzel
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KETHAMINA: eeeeeehm:) Joooo :)¨))
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    co dneska nějaká kalba na praze 4 - kácov, či domácí pivovárek na náměstí bratří synků naproti radinci?
    VIGE
    VIGE --- ---
    MAWERICK: njn, pozdě :)

KETHAMINA: ulovila jsem nakonec na Antala Staška. Supr, ochotný chlápek, vystavil i fakturu :)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    KOVAREX: hustý, ani jsem netušila, že tam stojé šlapky. kolik asi bylo hodin?

držím palce, aby se něco našlo.

VIGE: pak poreferuj, kde jsi ulovila nakonec :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    VIGE: mas mit HPcko;)
    KOVAREX
    KOVAREX --- ---
    Zdravím, dnes mi na buďejovické nějaký 2 šlapky ukradly batoh, bylo to pod tou Billou jak je tam několik těch jídelních míst, měl jsem batoh za sebou zatímco jsem jedl a ony ho prostě čórly.
    Měl jsem tam foťák kterej je mi jasný, že už nikdy neuvidim, jen kdyby někdo našel ten batoh, nebo někde nějaký doklady na moje jméno (Michal Kovařík) tak mi pls dejte vědět.

PS. Dávejte si pozor na svoje věci.
    VIGE
    VIGE --- ---
    BULHI: supr, mám to kousek od fakulty, díky moc.

KETHAMINA:,AVALON_CZ: dík za info
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    VIGE: Na Opatově je super obchod http://naplne.com/kontakt/ s velice milým personálem, ale to bude pro tebe asi zbytečně daleko, jestli bydlíš u Budějovické.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    VIGE: není to sice na Budějovický, ale já jezdím do

Ecotoner
    Slavojova 11, Praha 4 - nusle
    224 936 347
    BULHI
    BULHI --- ---
    no na Antala Staska je pc shop Suma
    http://www.sumanet.cz/
    VIGE
    VIGE --- ---
    čau, nevíte někdo, kde se dá na budějovický sehnat barva do tiskárny (konkrétně Epson) zkrátka kde je buď nějaký copycentrum nebo dobře zásobený papírnictví. Už mě nebaví čekat týden na objednanou barvu :) díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam