• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    KETHAMINA: Ono se auto blbe hazi z osmyho patra panelaku :-D
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    AVALON_CZ: obdivuji tě, já bych to asi vyhodila z okna .)
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    KETHAMINA: nevydržel jsem to a navštívil servis... zítra budu moc poreferovat, kolik jsem vypláznul love. Každopádně vyšroubovávat baterku před barákem z Corsy je ohromná zábava - musí se odšroubovat kde co. Ruce zmrzlý po chvíli, ale zadařilo se :)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    AVALON_CZ: nškdo se ti ozval nebo jsi to musel koupit? :)
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    AVALON_CZ: už vyřešeno
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    Ahoj, mohl by mi někdo půjčit nabíječku na autobaterii? Bydlím na Hájích, ale popojedu klidně někam. Díky p.s.: za flašku vína
    RCR
    RCR --- ---
    LSDMASACRE: Klokocnik je fajn.
    AXTHEB: Hm, ja tam zas tak casto nechodim, je to mne precijen precijen drazsi podnik.
    BULHI
    BULHI --- ---
    jo dost priznivcu ma, prave dneska tam s kamosem jdeme :-) tak se stavte na jednicku kdo mate behem zkouskovyho naladu na reset, mozna prijde i Cisticz a nejakej jeho damskej doprovod :-)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    HVJ3R: to věřim, je to tam v pohodě
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    LSDMASACRE: Tahle hospoda tady ma dost priznivcu, ale pro me je to uz trochu z ruky :) Zvlast v zime.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    AXTHEB: Pozor... jsou to mozna jen drby, ale to je primo majitel ty hospody. Asi to tam chce zavrit.

Ja jsem tam ale chodil i driv a taky to nebejvalo bez problemu - jakoze, clovek si objednal cigara, pak za nim prisli, ze uz je nemaj, ale na uctu byly apod.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    RCR: Ne, ted tam asi 3/4 roku dela nejakej chlap to je _uplnej kokot_, zapomina objednavky, chlasta za pultem a tak.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    kousek od pražáku je další v pohodě hospůdka s luxus cenama - U klokočníka - GPS 50°3'31.272"N, 14°26'30.668"E
    výborně tam vařej a pivko je tam 12° Kácov za 17kč
    RCR
    RCR --- ---
    HVJ3R: a nejsou ti RedHooci dva? Z desitek jidel mi pravda jednou prinesli zlehka jine (totez maso, jina uprava) a ano, obsluha je obcas mirnejsi. Nicmene varej uzasne a ja moc alkac nepiju a problem s pivem si tam neuvedomuju.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    RCR: O RedHooku prosimte pomlc, ten bych nikdy nikomu nedoporucil. Dokonce jsem se zarekl, ze uz tam nikdy nepujdu.

Mizerna (nejmizernejsi) obsluha - totalni curaci odvazil bych se tvrdit, hnusny pivo (uz nekolikrat jsem jim vracel Plzen, ze se nedala pit), zapomenou, ze sis objednaval pivo i kdyz je tam dohromady 10 lidi, jidlo ti prinesou klidne uplne jiny, nez sis objednal a takhle by se dalo pokracovat.
    RCR
    RCR --- ---
    SANSCULOT: Tak zase pulcesta ma kousek od sebe (v sidlisti) sikmookou vecerku, kde se daj poridit zasoby na nasledujici cas. Tam je vyhoda v tom prostoru, kde te v podstate nikdo v nicem neomezuje, takze hospu beru spis jako obcasny bonus k tomu parku :)
    SANSCULOT
    SANSCULOT --- ---
    RCR: Na pul cesty je fajn az na oteviraci dobu...driv se tam dalo sedet dlouho, dneska v pul jedenacty posledni objednavky...
    RCR
    RCR --- ---
    Kolem prazaku je fura hospod! Drazsi je RedHook, kde vyborne varej, to je hned na namesti, vic z ruky (do 500m) je treba hospoda Na Kvetnici, ktera je v lete uplne idealni s velkou zahradkou. Na druhou stranu, na Kavkach je Kafe na Pul cesty, kde obsluhujou mentalne postizeny a ta je taky super, zejmena s ohledem na ten park co ma kolem sebe...
    DAEMONCZ
    DAEMONCZ --- ---
    Na Pražáku není kam jít. V krizové situaci se dá zajít do kafárny, ale nebuďte leniví a radši vyražte někam do centra:-)
    ZUZZA
    ZUZZA --- ---
    tyjo, kafárna je u mě v baráku,) s tou na vinohradech je to sice naprosto nesrovnatelný, ale pivko tam točej dobrý, a doporučuju za nějakejch sedum pětek bramboráčky s kuřecim, akorát radši když tam sou za kasou a v kuchyni ženy, ti chlapi to tam hrozně šmelej,) ale jinak fakt ňamka.) mno ale taky mam pocit že na pražáku se nikam jinam ani jít nedá..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam