• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    BULHI
    BULHI --- ---
    njn, ja se spatne vyjadril - chtel jsem rict, ze jsou to jediny veci ktery jizaku zavidim :-)
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    BULHI: Já ti zas závidim o deset minut kratší cestu do centra :p

Ale na jaře / v létě je fakt příjemný vyběhnout z domu rovnou k hostivařské přehradě. Na Milíčák se taky dá, je tam pěkná geocache, ale běhání okolo přehrady vede.
    BULHI
    BULHI --- ---
    njn hostivarskej a kunratickej les, pripadne milicak, to jsou veci ktery jizaku nejvic zavidim :-)
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    BULHI: jezdit metrem si zaběhat by byla asi otrava.. já na tu nádrž koukám z okna, takže trochu jiná situace :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    hm behat bych chodil, ale na Pankraci neni kam a na Hostik se mi jezdit nechce :-)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Pro změnu nabízím dva pokoje k pronájmu v bytě 4+1 v Nuslích :)

Jedná se o pokoj 3 x 4m - vestavěná skříň, malá skříňka, možno nechat i postel či gauč - cena s internetem i poplatky - 6000,-

Druhý pokoj 4,5 x 5,5m - vestavěná skříň, police, opět možno nechat postel, stůl - jde o dohodu - cena s internetem i poplatky 7000,- (v případě dvou osob 8000,- kvůli odběru energií)

Byt se nachází na adrese Rovnoběžná 34, dostupnost bus 106,124,139,150,182,188,193 tram 11,18 metro Pankrác

K nastěhování k 1.3. (čekáme na úpravy v bytě, kam se stěhujeme + - týden)

Bydlení nejméně na dobu 1.3.-1.9.2009

V dalších dvou pokojích bydlí jedna slečna (3 noci v týdnu) + pár (velmi milí a klidní)

Ideální osobní návštěva a pohovor, více pošta
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    dneska oběd v budově nuselské radnice, na pravém boku restaurace u Rodinného krbu (snad jsem si to zapamatovala správně) a jídlo super, pivko super, ceny taky slušný a výbornej steak :) mohu doporučit Ladys caffe :)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    BULHI: joo byli časy kdy byla za 14...
    BULHI
    BULHI --- ---
    ne, 12° za 18, predtim stala 17 :-))
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    BULHI: takže už 19 za 12° ?
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    AVALON_CZ: baterka už je prodaná,tak ti držím palce :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    pratele, na kacove zdrazili pivo o korunu.. dneska uz neni nic svaty
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    KETHAMINA: Dneska to auto hned s nabitou baterkou nastartovalo :D (jak nečekaně) a v pneuservisu jsem viděl, jak se opravuje pneumatika propíchnutá hřebíkem.. proč se na autech furt v jednom kuse něco sere?
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    NIKI_21: ho sem dej a dá se třeba na nástěnku... to se hodí
    NIKI_21
    NIKI_21 --- ---
    LSDMASACRE: to druhý sem právě taky našla a je tam nějakej dědek, ale to je fuk ona tam kámoška zajde..to je fakt peklo ty čísla do těch hospod na 4 :-)ale na květnici už ho mám kdyby ste ho chtěli
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    JOHNNY: hele nebyl. to první číslo nefunguje určitě to mi došlo nakonec ale to druhý by mělo fungovat dyt je na něj odkaz i na těch stránkách i na dalších co jsem nalezl
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    LSDMASACRE: nerikej, ze to nebyl tvuj zamer ;)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    NIKI_21: ježiši, to se omlouvám...
    NIKI_21
    NIKI_21 --- ---
    tam mi to vzal nějakej dědek a seřval mě že to neni číslo do hospody..((-:
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam