• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    BULHI
    BULHI --- ---
    no ten je uplne na hovno prave :DD
    LEELLOO
    LEELLOO --- ---
    BULHI: ale jooo, za reiffkou přejdeš pacovskou a tam je taky docela fer parcik :-)
    BULHI
    BULHI --- ---
    je to dost lukrativni misto no, takze bych se ani nedivil kdyby tam uz pak poliklinika nebyla.. ale co me sere nejvic je ze zastaveli ten parcik na krizovatce budejovicky a vyskocilovy, ted uz tam vazne clovek nema ani kde vykourit brko :-)
    LEELLOO
    LEELLOO --- ---
    MIDORI: Rekla mi to moje gynekolozka, ze vsichni lekari dostali vypoved z polikliniky k 1.7. z duvodu planovane petilete rekonstrukce objektu. Otazka je, co za tim vezi, protoze za pet let by to 2x stihli zbourat a znovu postavit. A taky mi naznacila, ze tento "oficialni" duvod neni tim skutecne pravym duvodem, ale ten pravy mi rekla, ze si necha pro sebe.
    SQUOP
    SQUOP --- ---
    MIDORI: no, plánuje se přestavba (dostavba)
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    LEELLOO: zavira? Jakto?
    LEELLOO
    LEELLOO --- ---
    Nemáte někdo nějakou dobrou obvodní lékařku / lékaře, v okolí Budějovické? Asi nejlíp ta malá poliklinika v Krčské ulici, nebo tam někde okolo? Poliklinika na Budějovické na 5 let zavírá ...
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    LSDMASACRE: :) Na ten bar mám celkem nezapomenutelný vzpomínky, ale teď už mám náměstí Bratří Synků trochu dál.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    AVALON_CZ: jj to je ono. já tam občas zajdu pro tu velkou snad 45cm v průměru :)
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    LSDMASACRE: To je takovej ten "novinovej" stánek s pizzou, jestli si to dobře pamatuju? Z toho brali pizzu i do blízkýho cafe-baru :)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    na nástěnku k pizzeriím bych nahodil i pizza IHNED. je to sice rychlovka ale pizza je tam luxusní
    Nachází se na ostrůvku křižovatek Nuselská x V Horkách - Tram. 11 stanice Horky
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    SEBIEN: já sem se díval na nástěnku že tady v okolí jezerky je tu spousty lidí... :D
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    LSDMASACRE: soused :)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    mě si teda taky připište :) Nusle - ul Družstevní ochoz
    TORUG
    TORUG --- ---
    cau ;) hlasim Braník (ul. Novodvorská)
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    HVJ3R: pravdepodobne. jestli znas cernyho malyho spratka "Negritu", tak znas nejspis i jejiho pana.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    CARNAQE: No vlastne se asi zname i podle xichtu, zejo :)
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    CARNAQE: Taky jsem tam trochu "stamgast" :) Vecer tam uz vetsinou klienti nebyvaji.
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    SEBIEN: nekdy si nejsem jistej. ale - mam to primo pred barakem a vetsinou nadstandartni vztahy s barmanama (ne klientama...). a maj tam celkem slusny vino.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    CARNAQE: to se rozhodně nevylučuje. Teda pokud někdo nevylučuje do toho piva. ehm. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam