• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    CARNAQE: Dredatýho Josefa pamatuješ? Ten dycky balil brutální špeky. Ináč manželka z hospody, to je dobrej postup.
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    SHAGA: No. Vetsinu tech mladejch (do kterejch se taky pocitam, i kdyz je nam ted uz kolem 30) sem znal uz dyl. Tam sem poznal i manzelku.
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    CARNAQE: Kavčáky? A to sis troufal do hospody do bráníka?
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    SHAGA: Tak tyhle lidi tam sou tim zadkem prirostli. Celej ten predek. Ty uplny dedky znam ale spis jenom od videni. Ja sem z protejsiho kopce, takze muj otec tam chlastat nechodil.
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    CARNAQE: No já už tam taky přijdu jednou za uherák, jak jsem se přestěhoval. Naposled jsem tam byl před vánocema, Zavřel stále na místě, aspoň nějaký jistoty zůstávaj.
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    SHAGA: To se fakt nedalo. Chodili jsme pak vic k Sipovy. Ted teda zas Baba, ale ta dochazka uz neni. Ani moje, ani ostatnich.
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    CARNAQE: No tak to neni nikdy nic, že jo. Podle mě začátek konce byl když tam před lety vymalovali. Pak přesxtali točit bráník a kácovský období, to byl totální provar...
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    SHAGA: Ale uz to neni, co to bejvalo...
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    No vida.
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    SHAGA: Ja.
    FERENCZY
    FERENCZY --- ---
    LSDMASACRE: nevim, je to mozne. potom by ale nebyla na mapy.cz...
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    FERENCZY: ona se jmenuje ta hospa pod lipami? a já měl za to že u klokočníka...
    FERENCZY
    FERENCZY --- ---
    ALEF: mapa

hospoda Pod lipami, patri to pivovaru Kacov.
    ALEF
    ALEF --- ---
    BULHI: a jako co je kacov a kde to je? :)
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    BULHI: kacov klidne+bramboracky se syrem ;)
    datum?
    BULHI
    BULHI --- ---
    ALEF: pojdte na Kacov, ja to rikam porad :-) naposled jsem tam byl vcera :-))
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    Já jsem žil 22 let v bráníku na pomezí s podolím. Chodíte někdo na bábu? Tam jsem se kdysi naučil chlastat, měl jsem to z domova 50 metrů.
    ALEF
    ALEF --- ---
    zdravim vsechny, tak jsem prave objevil tohle auditko, ja bydlim na budejovicky, koukam, ze je tu spousta lidi, neudelame tady najakej sraz na pifko a pokec? :)
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Cau! Vite nekdo neco vic o "pivnim behu"? Melo to bejt 28. unora? Poradaj to lidi z Budejarny. (taky je mozny, ze to ma bejt az 28. brezna, to si prave nejsem jistej. kazdopadne to ma bejt 28. v sobotu.) Co ja vim, tak se melo startovat nekde v Michly a kluky sem potkal na Pankraci u Olympie, tak tolik k trase.
    Takze vi nekdo neco vic?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam