• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    Já od narození bylim Na Hřebenech II naproti ČT,to už je Podolí. Poslední 4 roky se tam teda moc nezdřuju.
    Je tu někdo kdo chodil na ZŠ Plamínkové??
    YYUGH
    YYUGH --- ---
    no jo vlastně asi víc, než rok ... no prostě v Praze to letí.
    BULHI
    BULHI --- ---
    BESSAYA: no jak uz tady bylo nekolikrat receno - Pankrac neni zadna oficialni cast Prahy.. ja treba podle obcanky bydlim v Michli :-)
    YYUGH
    YYUGH --- ---
    rok v Modřanech ...
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    jen teď koukám že jsem to včera trošku zmotala, my bydlíme už v Krči, zmátlo mě to že chodím na metro na Pankrác, to je asi nejblíž :-) Ul. U Nových domů
    NIKI_21
    NIKI_21 --- ---
    LSDMASACRE: na květnici můžou ale jen na zahrádku dovnitř ne
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    LSDMASACRE: Na půl cesty občas chodíme, tam je to fajn :-) A ty další dvě teda vyzkoušíme ;-) Máme tři psy a tak jsme trošku prostorově náročnější :-D Včera jsme byli "U havrana", nevím jestli to tam znáte ale taky docela fajn :-)
    PANDOVEC
    PANDOVEC --- ---
    hlásim se ke Lhotce
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    BESSAYA: tak kácov ti určitě bude vyhovovat. levný pivo, pěkná zahrádka relativní klidek okolo a chlupáči tam můžou. nebo na květnici tam pokud vim taky mohou psi a když se ti nezalíbí ani jedno tak jednoduše cafe na půl cesty a posedět pěkně na trávě (kavčí hory)
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    taky Pankrác ale bydlíme tu chvilku, ještě nemáme ozkoušené hospůdky kolem - hlavně doufám že najdem zahrádku kam smí hafani
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    já k pankráci :)
    ESCAPEDJ
    ESCAPEDJ --- ---
    hlasim se k prazskymu povstani :)
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    KETHAMINA: diky :) omrknu az se nekdy budu vracet z bikovyho vejletu :)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    mno, my pak stejně nakonec skončili v domácím pivovaru naproti nuselské radnici, kde jsem se až za ušima olizovala z paštiky či utopenců v těch krásných sexy sklenkách - a chuťově byly ještě lepší, než sklenky .)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    CHAOS_RK: u věznice, kousek od zastávky "na veselí"
    GOURYELLA
    GOURYELLA --- ---
    Zdar, dik, sleduju.

Nuselska radnice..
    BULHI
    BULHI --- ---
    no to me poser na zada :D
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    KETHAMINA: kde to vlastne je?
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    Na jezerce je zase nějaká hudební produkce.. tak doufám že to brzo skončí.. na helenku vondráčkovou náladu nemám tj to ani neposlouchám a zavírat okno v tak nádherným počasí fakt nehodlám :D
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam