• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    KETHAMINA: Horky a Jezerka jsou stanice tram? Já to tam moc neznám, rpto tyhle blbé otázky :-)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    BESSAYA: když vyrazíš po tramvaji z Horek směr Jezerka - potkáš Kloboučnickou, tam vpravo hned od kolejí uvidíš zastrčenou vinárnu, co si pamatuji - měli tam i sýry a různé pochutinky, ceny střídmé.

Nepamatuji si jméno, ale na rohu je čistírna a pak kadeřnictví. je to jedna z ulic, kde je jednosměrka od kolejí ne z bloku - snad to najdš, pak poreferuj.
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    Ahoj :-) ještě jeden, aktuálnější dotaz, dá se koupit někde v té samé lokalitě (pankrác/Budějovická) burčák? :-) Jinými slovy - je tam nějaká vinárna nebo vinný sklípek? :-) Děkuji
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    BESSAYA: to je fatk :))) To je lepšíííí;)
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    MAWERICK: :-p ale to nejní tak dobrýýýý :-)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    máte si dávát normální kafe :D
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    ZUZIPA: jo jo, bejvá dražší, ale v normální nepředražený kavárně je třeba za 55. Ale DejaVu určitě zkusím :-)
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    BESSAYA: Tak latté bejvá dražší co já vim... Co se týče klasickýho presa tak souhlas s MAWERICK DejaVu je v pohodě...
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    :) Tam jsem nebyl já :)
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    ahhaaa, tak to ještě omrknu, my byli myslím ve dvou co byly obě dole. Ale nevím jestli tam budou mít nějak rozdílný ceny. Uvidíme :-)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    hele tak to asi záleží jak kde... :) Mě vychází preso a kola tak na 75 :) (jasně je to skoro 80 ale za dvě věci:)))

V tě velké v prvním patře u východu a nebo v te oprostřed v horním patře...

BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    no ty v Arkádách jsme zkoušeli, ale tam jak si dáš latte tak jsi fakt na 80 Kč :-/ DejaVu vyzkouším, tam jsem ještě nebyla :-) Na půl cesty chodíme spíš na pivko a je super že tam s sebou můžem vzít i hafy, tam chodím ráda.... Díky ;o)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    80 je fakt mooooc :)
    ale na budějarně neni špatný DejaVu... Hned u výlezu z metra...
    A na pankrácoi v arkádách jsou dvě celkem fajn...
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    hele to jsem taky řešila - šli jsme buď Na půl cesty nebo někam na budějárnu (tam je to dražší, ale na 80,- se nedostaneš)...
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    Když už jste probírali to kafe.. :-) nevíte o nějaké kavárně kde nestojí kafe 80Kč - poblíž Pankráce nebo Budějárny? :-)
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    KYRYS: naproti vodním stavbám - hranice libuš/kunratice
    SUGAFREE
    SUGAFREE --- ---
    u LIbuše...spíš Kamýk...:)
    BULHI
    BULHI --- ---
    no sabotaz je kazdopadne fakt prisernej podnik, jestli je to teda bejvaly Uzi :-)
    KYRYS
    KYRYS --- ---
    ZUZIPA: Libuš kde?
    DRZOIDBERG123
    DRZOIDBERG123 --- ---
    hele nevite o nakym podniku kde maji rosengart fotbalek? prej je nekde u ipaku sabotaz, ale nenasel sem to
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam