• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    CHAOS_RK: tak ti alespoň přeju,ať není mco velká zima .)
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    KETHAMINA: :) ale nemusi byt, me to takto uz 3 mesice docela bavi ;)
    LEELLOO
    LEELLOO --- ---
    BULHI: takhle po ranu me rozesmat, to se ti fakt povedlo :-)
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    jj je to tam fajn
    BULHI
    BULHI --- ---
    no ja kdyz tam byl naposled tak tam byl ochotnej a prijemnej pan :-) akorat mi rikal jestli se nechci vyfotit az nebudu mit takovou kocovinu, ale bohuzel jsem tu fotku nutne potreboval :-)))
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    Byla jsem taky v tom na Budějoviický a je tam moc ochotná a příjemná paní, takže spokojenost ;-)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    ten na budějjovický mám hodně v oblibě
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    BESSAYA: taky na Synkáči je jeden.
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    ok, super, díky moc :-)
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    bessaya: na Budějovický hned vedle mekáče je fotolab..
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    Ahoj, sháním někde kolem Pankráce/Budějárny fotolab, kde se můžu dát vyfotit na občanku, nevíte prosím? Koukala jsem na net a ani v jednom z těch obchodních center jsem nic nenašla... :-(
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    MEPHISTO: musíš prohřívat zevnitř ;))))
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    KETHAMINA: mám doma přebytečný semtex, co když z toho ušiju noční košilku? budu se taky moct stavit?:) ne blbej for, ja vim

ALEF: hergot oni mi tu chlastaj za domem krušovice a točí fagulema a já o tom nic nevím:-D rád se zastavím, ale neumrzne Vám u toho točení zadek?
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    UDĚLEJTE PŘED VÁNOCI VÍTR V ŠATNÍKU A DOBRÝ SKUTEK V JEDNOM

1.11. se na smíchově v Mahenově ulici bude konat doboročinný bazar pro romské klienty, pokud máte doma přebytečné dámské, dětské, pánské zimní oblečení, mikiny, boty, ručníky, povlečení nebo cokoliv do domácnosti - osobní odnos na smíchov - každé pondělí 14 - 18h nebo po domluvě mohu vyzvednout autem, při velkém množství Praha 4

více v poště
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    GEGI: břink synk mohu jedině doporučit, neopravuju jinde.
    GEGI
    GEGI --- ---
    MAWERICK: LEELLOO: díky, díky, vyzkouším :)
    LEELLOO
    LEELLOO --- ---
    GEGI: a nebo přímo na Budějovické ulici, nevím číslo popisné, ale dle mapy to bude cca Budějovická 70.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    GEGI: zkus sezimovu ulici :)
    To je ta do kopce z bří synků k radnici. Tak je naproti štěrbovi. Obuvník a zamečnictví:)
    GEGI
    GEGI --- ---
    Ahoj, potřebovala bych radu praktického rázu a to sice: kde najdu na P4 nějakého obuvníka, který mi spraví boty levně a spolehlivě? Nevíte někdo? Jinak se hlásím k lokalitě Palouček :)
    ALEF
    ALEF --- ---
    Vsechny mistni z Prahy 4 srdecne zveme na dalsi sraz fireshow a bubeniku - tentokrat to bude ve stredu 7.10.2009, sraz je ve 20 hod pred metrem Pankrac, bude se tocit na te pekne vyhlidce na Pankraci pod Ceskou televizi, presne misto je Loc: 50°2'57.329"N, 14°25'6.006"E, pro ilustraci tady jsou fotky z minulych srazu na tom samem miste: http://www.hypno.cz/kavky020507/ a
    http://www.hypno.cz/kavky120706/ :)

[ Sraz fireshow a bubeniku - vyhlidka na Pankraci / convention / 7.10.2009 / CR - Praha - Loc: 50°2'57.329"N, 14°25'6.006"E, sraz 20,00 pred metrem Pankrac ]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam