• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    KETHAMINA: v Kacove se kona Sazavafest
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    KETHAMINA: o neco vic, kazdopadne kdyz jsem tam byl na vode, tak tam meli 10° za 9kc .)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    jen mne tak napadlo - Kácov je cca 40km od Prahy, co tam podniknout letní výlet na exkurzi?
    BULHI
    BULHI --- ---
    jojo vcera jsem tam zajel na kole na jedno a malem sem neodjel :-) mimochodem tam na ulici bylo naky hrozne dramaticky nataceni, nevite o co slo? zjevne to pripravovali asi pul dne a pak to bylo za 15 minut hotovy :-) jak jsem byl zhulenej, tak jsem vsude rozhlasoval, ze tam nataci reklamu na pivovar Kacov :-))
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    dneska desítečka na Kácově a pohodička, ještě v půl deváté bylo světlo. Léto se blíží drazí :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    LEELLOO: no me to dohromady taky nejde, ale ja si to nevymyslel zejo :-)
    LEELLOO
    LEELLOO --- ---
    CODE: oukej, díky za info :-)
    CODE
    CODE --- ---
    LEELLOO: Pepa hraje klasicke aktualni hitovky z hitparad ... vetsinou dokonce klipy na platno.
    Obcas hodi pozdeji vecer nejaky house a nebo RnB, dle prostredi a lidi.
    Proste diskoska ,-)
    LEELLOO
    LEELLOO --- ---
    BULHI: no cece nevim. PvD mi bylo vysvetleno vcera na pivu, to uz jsem se chytla, ale s tim dancehallem mi to nejak nejde dohromady. toz radeji to vynecham ... :-)
    BULHI
    BULHI --- ---
    PvD bude v tomhle kontextu asi Paul van Dyk :-) dancehall je ale pokud vim nejaka mutace regecka
    LEELLOO
    LEELLOO --- ---
    SUEZ: diky, ale asi jsem uz stara, ale nevim, jaky styl si predstavit pod "dance hall" - proste bude to tuc tuc party nebo ne? ani PvD mi nic nerika a Armin je tuc tuc ne? :-)
    SUEZ
    SUEZ --- ---
    Tusim LEELLOO, ze to bude klasicky Dance hall a trosku House Techno (ma rad Armina, PvD a obcas i divocejsi veci).
    A tajna zprava rika, ze bude cely v cernem ... jen bily pasek do kalhot :Q
    LEELLOO
    LEELLOO --- ---
    SUEZ: plakat hezkej, ale nejak tam nikde nevidim, co ten DJ hraje za styl? to by nebylo od veci zminit. ani vzezreni Pepina mi nic nenapovida ... :-)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---

tak si taky rejpnu jednou mobilovkou:-D kamarad hrál Play Off (basket, 1. liga) tak sme zašli spláchnout hořkost porážky..:)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    CISTICZ: já ci taky :(
    BULHI
    BULHI --- ---
    CISTICZ: wunderbar! :-)
    TORUG
    TORUG --- ---
    AVALON_CZ: o dnb akcich budes vedet dostatecne dopredu... prubezne sem tak nejak hazim pozvanky... ostatni nevim... dalsi dnb v planu nekdy na kveten mozna ma nekdo neco domluvenyho na duben ale neslysel jsem o tom... jinak s webem silencia to bude ted chvili na mrtvym bode... pocitam ze ted na ten web nikdo tak mesic dva urcite nesahne... kazdopadne o to aby na nich byl zminen i musicbar usilujeme uz od zacatku ledna...
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---

KACOV ZDRAVI! Velikonocni 13ka 22korun! U Klokocnika
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    SUEZ: ahoj, je někde na netu program klubu? Facebook page je aktualizována asi tak občas, stránky restaurace super, ale o klubu zmínka minimálně.. zajímalo by mě, kdy se hraje dnb a kdy nějaký rnb / disco atd.. díky :)
    SUEZ
    SUEZ --- ---
    Praha 4 - hned vedle metra Kacerov - http://www.restauracesilencio.cz/
    SUEZ
    SUEZ --- ---
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    T6MA: Sem z ulice V Rohu a klídek... Vietnamci jsou naši nejlepší sousedi. Děti zdravěj, dospělí se usmívaj, nikdy žádný problémy spíš naopak - mám je radši než některý "bílý" sousedy, který se moc zajímaj co se děje u ostatních (komoušskej šmír komplex)... Jediný co mi trošku vadí je že vážně neuměj moc řídit a parkovat, ale to je spíš sranda (třeba jak napadlo hafo sněhu tak tam chudáci pobíhali jako zmatený mravenečci)... Ale i to už se rapidně lepší...
    Můžeme bejt za vietnamce rádi - aspoň tam nejsou cikáni a ukrajinci - a už asi nikdy nebudou pokud vietnamci nezmizej;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam