• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    FTN: pracuju v 6.patře hlavní budovy - mám přehled o všem kolem a ještě luxusní výhled :)

ZUZIPA: zvěřina taky musí bejt trochu nahnilá. a málo pokrmů se neupravuje vařením nebo opékáním na ohni - tím bakterky zničíš. A vzhledem ke spotřebě uvnitř Sapy samotné bych spíš měla obavu z rádoby čínských bister, než domorodých kde ani nemluví česky.
    FTN
    FTN --- ---
    KETHAMINA: koukám že máš přehled... já bydlím ve starý písnici, takže jen projíždím 113kou... :-)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    FTN: ale sešlo se jich jen 50 - chvíli povídali něco do amplionu ap ak to zatáhli do nějaké hospody.

den potom byla zajímavější akce se závitky - mňam.
    FTN
    FTN --- ---
    KETHAMINA: Aha :-)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    FTN: to jsi prošvihl, byla 12.5. minulý týden.
    FTN
    FTN --- ---
    Dnes jsem v Libuši viděl plakátek na meeting DSSS... Bude to vostrý? Že bych se tam stavil s fotoaparátem... :-)
    BULHI
    BULHI --- ---
    jojo, vime :-) ja si ho nekdy kupuju na cestu kdyz me zaviracka zastihne jeste v lici nalade :-)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    BULHI:
    ZUZIPA: náhodou v létě to má tu správnou atmošku s větrákama, jako ve vietnamu :)

a jinak na Kácově mají pivko v petkách v luxusní přepravce, v pátek jsme okusili a už nikdy jinak :)
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    BULHI: Už moc času nemáš - návštěvu Sapy za účelem potravy (zvláště tu první) doporučuji v chladnějším počasí;)
    BULHI
    BULHI --- ---
    o tom miste jsem zatim slysel jen samy legendy, nekdy se tam musim zajet podivat :-)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    ZUZIPA: v Sapě pracuju a tam vaří slušně, právě hledám něco blízko domova.
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    KETHAMINA: V Sapě je toho dost, ale nejsou to restaurace jako takový. A docela nám chutnalo v číně na Libuši. Je to hned na začátku ulice Meteorologická (na rohu s Šátalskou)...
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    znáte dobrou čínskou/vietnamskou restauraci - jinou než na synkáči po směru 11 ?

tipy, triky - všechno beru :)
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    tak ano michle
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    BULHI: je to tak rozhrani..no ja dycky rikam budejovicka protoze vetsina lidi nevi:)
    BULHI
    BULHI --- ---
    mas to tam.. je to Michle zejo?
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    jo chci na nastenku pridat..puvodne ul. Na topolce, tedka bydlim na ul. Želetavska
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    BULHI: tyvle, kde sou doby co stála 16, a desítka 13:-D
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    tyjo, stydím se - zjistila jsem,že klokočník není na nástěnce :(
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    BULHI: tak koelm 15 - 17h - pak jsme jeli na výlet do Arkád :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    no stala dlouho 18 a nekdy v zime zdrazili na 19, coz byla zjevne jen predzvest hruz pristich :-)

kdy jste tam byli? ja cca od sedmi az do zaviracky, odchazel jsem zlitej jak motyka :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam