• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    HUSOKACHNA: uprimne, vubec nevim, koho mam volit a mam chut se na to vykaslat uplne, protoze at tam bude kdokoliv, tak to budou uplne stejni zlodeji, jako ty pred nima, tak proc je v tom jeste podporovat?
    HUSOKACHNA
    HUSOKACHNA --- ---
    BĚŽTE PROSÍM VŠICHNI VOLIT.

Za poslední 4 roky si ODS spolu s TOP09 nakradla na Praze 4 tolik, že to budeme splácet dalších 35 let. Příkladem za všechno je pronájem prostor pro radnici v budově polikliniky budějovická..35 let nás bude stát téměr dvě miliardy korun (do kapsy kamaráda starosty za ods Horálka)- v době uzavření nájemní smlouvy se prodávala budova hned vedle (Budějovická alej) za 772 miliónů korun. V současné době se nechutnost strany ODS ukázala i v předvolební kampani:

viz http://praha.idnes.cz/ods-v-praze-4-si-dela-kampan-za-obecni-penize-tvrdi-strana-zelenych-p9f-/praha-zpravy.asp?c=A101012_163516_praha-zpravy_ab

Zároveň jste si asi všichni všimli ksichtu Horálka na nelegálním výlepu na lampách (při jeho umísťování na lampy sundavali povolené sololity politickách konkurentů).

TOP09 NENÍ ALTERNATIVOU: pan Plíšek, jednička na kandidátce TOP09, se podílel poslední čtyři roky na všech kráděžích:

viz http://www.praha4.cz/Zastupitelstvo-a-rada/Rada/Seznam-clenu-rady

---
    Po prohraných volbách do PS jsem já (Petr Kačena) i můj bratr vstoupili do Strany zelených. Kandiduji jako č.8 v obvodě č.1 - od ulice pujmanové směrem dozadu k ČT. Na pankráci bydlíme od narození. Můj bratr (ID LIVERIJ) je v č.4 v obvodě č.5.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    ARIA: a tam myslíš že je?

kdy si ho můžu vyzvednout? nebo dojeď do Libuše a navštiv klub- bude se ti tu líbit .)
    LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    KRALIK: no jasný, krycí jméno "U Vrtule" - chodíme tam jen přes zimu, má to tam nepřekonatelný kouzlo, vždycky nechápu, jak se můžu zapojit do vtipů o Bolševikách a smát se perverzárnám typu: "Mám ho tak dlouhýho, že bych ho otočil dvakrát kolem támhletoho sloupu a pytel mám jak boxovací rukavice." Vtipný je, když člověk tyhle týpky druhej den potká slušně oblečený, jak jdou do práce :)
    A o vlastencích žádná :))) no jo, od tebe sme si vlastně brali ty kytičky ...
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    LUCISZKA: byly jste nekdy U Kohouta vedle branickyho divadla? obcas jsem sel kolem rano a videl jsem z dymu vystupovat podarene existence :)
    branik je celej kouzelnej. jednou jsem pres nej sel domu nahoru na kopec. u divadla mijim chlapika venciciho psa, s lahvacem branika v ruce. to jsou pravi vlastenci :)
    LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---

ARIA: billiard taky nevim, ale my bydlíme kousek od Pobřežní cesty a rádi zajdeme ke Kaštanům - super zahrádka, teda momentálně trochu po sezóně a dobře vařej. Přes zimu ujde i Monkey bar, ten je na hlavní od Přístaviště k Branickému náměstí - po levé straně. U týhle hlavní je i trošku "lepší" pizzeria v Bezové ulici, moc hezký uvnitř a dobře vařej :) A poker se hraje v hotelu U Divadla :))))
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    koukam, ze mi zas vypadlo par slov :]

mosquito je zde: http://mapy.cz/#mm=ZTtTcP@sa=s@st=s@ssq=pizzeria%20mosquito%2C%20praha@sss=1@ssp=120380524_122040012_150199404_150073036@x=133194275@y=135845724@z=9

billiard nevim, ja tom nebydlim :)
    chodili jsme vzdycky jen do branickyho centra, to je z 2. strany Penny marketu, ale ted ono posvatne misto zrekonstruovali a uz to nema spirit v podani kobercovych tacku pod pivo a vycpane lisky u zachodu...
    ARIA
    ARIA --- ---
    KETHAMINA: neco jsem nasla a hodila do krabice s dalsimi ruznymi kabliky..
    KRALIK:díky.. Neco kde se hraje billiard by jste nemeli?
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KRALIK: to je ta v tom revonovanem baraku? myslim ze tam byla predtim nejaka skolka ci co?
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    ARIA: dam ti 1. tip: pizzeria Mosquito na rohu hlavni ty, jak jezdi busy na novodvorskou je moc dobra
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    ARIA: to já nevím čí to je/jsou nohy - jen se ptám proč jsou v sádře :)

btw. nenašlas náhodou ten napájecí kabel ke scaneru?
    ARIA
    ARIA --- ---
    KETHAMINA: ..myslis me vlastni nohy? :D
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    ARIA: hele, proč máš na iknce tu pomalovanou sádru na noze? :)
    ARIA
    ARIA --- ---
    MAWERICK: no jeste aby ne..
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    si jen delam srandu :)
    ARIA
    ARIA --- ---
    MAWERICK: prosimte porad jeste resim veci a nedostatek prostoru..
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    ARIA: no konecne :)
    a co bude s tou kolaudaci? ;-))))
    ARIA
    ARIA --- ---
    Timto se poslusne hlasim do vasich rad.. konkretne nove z Branika, kousek od Pristaviste. .)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    FROGY: ty brďo, dlouho sem nehrál, lae rád bych si pinknul...co ej potřeba?
    FROGY
    FROGY --- ---
    ahoj, jeste to zaspamuju tady ;)
    nechtel by nekdo chodit hrat rekreacne FLORBAL, ctvrtky 21-23h, ZŠ Jílovská (Novodvorská)?
    start jiz dnes
    SOJER --- ---
    MEPHISTO: jojo :) Byl jsem tam v pondeli a je to tam moc fajn, mel jsem jen nealko pivo (maji birell) protoze jsem se tam jen stavil cestou domu autem :D Jasny uvnitr se nesmi kourit a ani neprodavaji cigara, venku na ty zahradce se kourit smi, a pry tu zahradku na zimu zasklej takze tam bude vic mista i prez zimu.
    Pujcovny za minigolf jsem nezjistoval. Obsluha prijemna. Myslim ze nedelaji caviky kvuli psum.
    Pro lidi s detma je super ze tam maj na pujcovani spoustu hracek (zdarma):D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam