• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    UZOVKA
    UZOVKA --- ---
    Ano mají, sedáváme tam hrozně rádi... A pivo i jídlo opravdu famozní:-) mají i Medový kvasar, který se v Praze hodně špatně hledá...
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Zajímavý tip, to neznam, mají zahrádku?
    CIHLAR
    CIHLAR --- ---
    Nově příchozí zdraví "čtyřkaře" :-))
    konkrétní místo: starý Spořilov...

překvapuje mne že tu ještě nikdo nezmínil hospůdku Balounova Restaurace u Břízy ( http://www.balounovarestauraceubrizy.eu/ )
    Výběr z více než 15ti druhů piv, výborné jídlo, ceny nijak přehnané (př.: 300g krkovička 150,- příloha 30,- )
    KALTY
    KALTY --- ---
    KRALIK: zkusím díky. Mám to všechno kousek z práce i z domova ( Pankrác / Ohradní ) :) tak to zas budu mít co dělat
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    KALTY: na kavkach u hrist je takovy vokynko. taky maj kacov, a za lidovku. pokud teda zrovna nedojde. sklo ti muzes odnyst i na travu, ktera je situovana na (severo)zapad... nebo kamkoliv jinam. jen lidi tam bejva s coklama az moc
    KALTY
    KALTY --- ---
    JOHNNY: No super. U klokočníka neznám ale koukam že tam maj Kácov tak to je asi numero uno :)
    U koníčků zkusím taky někdy no a Na půl cesty znám. Díky moc. Pěkný svátky přeju
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    KALTY: u klokocnika u veznice/park na pul cesty u pankrace/u konicka na kavcich horach/pak takovej ten beachvolejbal placek pod kavcima horama (nevim jmeno, muzu dohledat)
    KALTY
    KALTY --- ---
    Někdo dobrej tip na zahrádku? Pivko a slunce?
    LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    KRALIK: to sou bobánci, krásný .... kdybys chtěl, rádi bychom se s váma s naší Bonie prošli, klidně se budu starat i o dvě :)
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    KRALIK: jé, jaký máš štěňata ?
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    ja bych klidne fenu na vychazku taky vzal. idealne i se stenatama, ale to byste se musel kazdej zavazat, ze budete mit jedno kazdej neustale v merku... jsou jak korale, rozsypou se a uz nenajdou
    BULHI
    BULHI --- ---
    tak co zejtra, Vittorio? :-)
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    KETHAMINA: pisu si! ;)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    BULHI: krom středy kdykoliv a třeba místo kouzelníka přijde čistič :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    proc ne.. ale s terminem to bude boj, to je jasny :-)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    BULHI: co se teda pokusit o hromadnej sraz? :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    jojo dvanactka ted stoji uz tusim 21 ale furt je epicka :-) ale letos jsem zahradku jeste netestnul, asi je nacase to napravit
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    BULHI: prosimtě a Kácov ještě funguje jo? Jsem tam byl naposled když pivo stálo asi 12 kaček
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam