• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    A to elektro v ty pyramide dole vedle Bauhausu na Pankraci - to uz tam neni?
    FTN
    FTN --- ---
    KETHAMINA, ADITU: Díky oběma!
    ADITU
    ADITU --- ---
    FTN: v DBK na Budejovicky ve tretim patre (?) je nejaky elektro, myslim, ze Euronics. Zakladni vyber tam jeste asi pred 3 tydnama meli.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    FTN:na nuselsky, jak je zastávka Kloboucnicka - na rohu domácí potřeby a vedle zamecnik - vždy alespoň jeden má. A na synkaci v železářství.
    FTN
    FTN --- ---
    Milí sousedé! Nemáte nějaký tip na elektro s alespoň základním výběrem "peckových" ("knoflíkových") baterií? Mojí jistotu na Budějovický zrušili...
    HUSOKACHNA
    HUSOKACHNA --- ---
    KETHAMINA: 23.6. samozrejme.
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    LUCISZKA: MIDORI: Je to součást většího plánu na postupný zastavění kavčích hor. Viz loňský pokus o změnu územního plánu v pruhu od dvorců nahoru (na parcely, dá se dohledat na český televizi díl reportérů, který se tomu věnoval), který by vedl k rozdělení zeleně na dvě poloviny, ze kterých by se dalo dále salámovou metodou ukrajovat.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    HUSOKACHNA: myslíš 23.6.?
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    HUSOKACHNA: ? to snad ne..
    LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    HUSOKACHNA: já myslela, že je to fejk, viděla jsem to pověšený u květinářství v Podolí - to už si fakt dělaj prdel!
    HUSOKACHNA
    HUSOKACHNA --- ---
    Jestli nechcete pětipatrový dům v parku na Kavčích horách, tak přijdte protestovat příští čtvrtek 23.4. v 16.00 na radnici, bude o jeho postavení rozhodovat zastupitelstvo Prahy 4.

http://www.facebook.com/szpraha4
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    LUCISZKA: jo, vybíraj to v noci. Jenom v noci. Mě takhle odlovili už dvakrát, pokaždý na jiným místě. Já jen pevně doufám, že si na to začne stěžovat víc lidí a že si to čtyřka a státní s osmičkou nějak "domluvěj"...
    LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    LUCISZKA: jinak bydlim Na Dolinách, takže od kongresáče kousek
    LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    TANAIS: je, já stála od přechodu cca 3,5 metru, má se stát 5. Zjistili to ve dvě ráno, šmejdi ... nemaj lowe a v noci co na práci. Podle mě maj pár vytypovanejch míst a tam v noci stojej a sázej to. Naštěstí to šlo vyřešit na tý čtyřce, kde mi policajt řekl, že jsem ve dvě ráno nejspíš žádnýho chodce neohrožovala.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    LUCISZKA: já to přes táborskou zkoušela a neměla jsem tolik štěstí... čekám dvojčata a mám čtyřletou dceru. Já fakt nemůžu parkovat půl kiláku od baráku. Jenom prostě buzerace, nic víc.
    LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    TANAIS: no to máš naprostej recht, já parkovala blízko přechodu a taky mi dala pokutu Praha 8, naštěstí se to ale dalo ukecat na Praze 4 v Táborský
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    zdá se, že policie prahy 8 nemá na platy a proto vybírá pokuty za parkování na praze 4 v okolí Kongresovky, přestože si to tam jinak hlídají státní a i policie prahy 4. oba tyto útvary se celkem orientují v dopravní problematice Prahy 4, takže nevybírají pokuty na magistrále, na které parkují všechna auta, která nemají parkovací karty do centra. Jak státní tak policie p4 pokutuje s rozumem a opravdu opodstatněné problémy. Kdežto praha 8 to kosí hlava nehlava. Buzerace nejvyššího kalibru.
    LKA
    LKA --- ---
    HVJ3R: ok, diky ..i za rozsirene info, maji peknou flotilu:)
    Mam to kousek a ani nevim proc tam nechodim.
    LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    HVJ3R: ale v létě, posezení venku, tomu se nic nevyrovná :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    tam jsem se jednou tak vylil, ze jsem cely muzsky osazenstvo restaurace donutil naskakat nahaty do Vltavy.. dobrej podnik :-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam