• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    LKA
    LKA --- ---
    HAWKENS: Taky spokojenost, nedelni obed se protahl. Vadila mi jedine mala porce, doufam ze to nebude pravidlo. Vypada to na pendlovani mezi Jezerkou a Podolkou:)

Btw, nevite co se stalo s Negativem? Necekane chybi.
    MAART
    MAART --- ---
    Hola, rozsiruju rady. Nekdo z podoli?
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    HAWKENS: To misto je uplna pecka.
    HAWKENS
    HAWKENS --- ---
    po dvou navstevach musim doporucit refreshlou restauraci Podolka, tohle mi v Podoli chybelo.

Dobré jídlo, pohoda a klid u řeky Vltavy | Restaurace Podolka
    http://www.restauracepodolka.cz/
    https://www.facebook.com/podolka
    FTPACK
    FTPACK --- ---
    EFI: Zkus si projit Nuselskou, je tam od Otakarovy po Synkac nekolik uvolnenych obchudku...
    SYPH1
    SYPH1 --- ---
    EFI: si přečti co nabízí přímo radnice 4ky, píšou to v tučňáku ale musí to bejt i na netu
    EFI
    EFI --- ---
    MAWERICK: to máš pravdu, tak to trošku rozšířím
    od 30 m2, s výlohou, na rušném místě v blízkosti mhd, nejlépe metra
    koupě/podnámej...hlavně za rozumnou cenu :)

zatím se poohlížím, kdyby se naskytlo něco pěkného
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    EFI: to je pomerne sirokej pojem ;) Jak velkej, kde (aspon cca), najem/koupe, cenove rozpeti atd atd apod :)
    EFI
    EFI --- ---
    Sháním nebytový prostor pro obchod na Praze 4, kdyby jste věděli o něčem volným, tak prosím do pošty.
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Ja bych ocenil predevsim vyvyseny prechod pro chodce v Milevsky. Zhruba v pulce mezi Pujmankou a K sidlisti. Jakoby z parku na parkoviste k policajtum. Chodi tam mraky lidi, deti a psu. A curaci tam jezdej kilem.
    A taky bych ocenil zrcadlo pri vyjezdu z Kaplicky do Milevsky. Pres zaparkovany auta tam neni vubec nic videt.
    A rozhodne jsem proti modrejm zonam a to pres to, ze jsem rezident.
    Nejaka obcanska iniciativa?
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    SHAGA: no ja taky netvrdim ze to jsou _jen_ modry zony - tak kratkozrakej fakt nejsem. Taky je mozny ze to nekomu vyhovuje - ja mam alergii na turisty takze to mozna mam zkresleny od zakladu :-)
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    ZVIRATKO: Drobnejch podnikatelů je tu habaděj. Znova opakuju, nejsou to modrý zóny, který způsobujou vylidňování centra. To jsou nějaký automobilistický představy.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    SHAGA: pak je taky mozny ze nase pozadavky na zivot se lisi. Ja bych v centru fakt bydlet nechtel, a nedokazu si predstavit ze tam prezije moc drobnejch podnikatelu. Ale jsme tu OT, a ja na tohle zadnej expert nejsem.
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    ZVIRATKO: Ne, neříkám život hromadě turistů.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    SHAGA: nehodlam generalizovat :) staci se kouknout jak to dopadlo v jinejch mestech, a nerikam ze bych pustil auta zpatky na uhelnej trh, to fakt ne :)

a pokud zivot rikas hromade turistu tak se bavime o ruznejch vecech...
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    ZVIRATKO: Jakožto obyvatel prahy 1 (starého města) tě můžu uklidnit, že modré zóny jsou to poslední, co mi tady vadí. A zcela jistě tě můžu uklidnit, že mrtvé město se tu z toho stává kvůli úplně jiným věcem. Ale pokračuj, jsi zábavný.
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    BULHI: samosprávy.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    BULHI: to je jen spicka ledovce, takhle se to tady dela, ze...

pri predstave, ze jsem "stastnym" vlastnikem bytu na starem meste me jima hruza - z centra se stane mrtvy mesto, z okrajovejch casti kde jsou zony se zacne stehovat business (pokud chces aby k tobe lidi chodili nakupovat tak proste musej mit kde zaparkovat), z jeste okrajovejsich casti se stanou parkoviste - a postupne se to takhle bude rozlezat dokud nekoho netrkne ze je to picovina. Jenze na tom si vsichni zatim delaj carky "podpora udrizitelneho cosi, eko cehosi, cyklo jakoby atd." a rozdelujou dotace na "zklidneni".

U nas na P12 to uz zacina taky, vsude zuzujou silnice, budujou sikany u prechodu, instalujou nesmyslny semafory... za posledni 2 roky se mi cesta do prace jenom diky tomuhle prodlouzila nejmin o 5 minut - zajimalo by me jestli nekdo spocital na kolik to stat na HDP prijde kdyz to takhle zdrzi vsechny vcetne MHD.
    BULHI
    BULHI --- ---
    podle me jsou parkovaci zony uplne ucebnicovej priklad demence statni spravy a pevne doufam, ze se to Praze 4 vyhne.. navic predpokladam, ze natreni jednoho metru modry cary stalo aspon 40 tisic :-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam