• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    BULHI
    BULHI --- ---
    ja se tema listkama probiram uz asi po ctvrty a jsem z toho dost zoufalej :-)
    SYPH1
    SYPH1 --- ---
    SHAGA: souhlas, včera mi ho poradil pan Kužvart (jinak by jsi mě asi zachránil ty)
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    volební agitace

Vážená paní, vážený pane,

po šesti letech a na dlouhých a důležitých šest let budeme v Praze 4 volit svého
    zástupce do Senátu. Dovolte mi Vás požádat o Váš hlas. Do Senátu budeme volit
    12. - 13. října a v druhém kole 19. - 20. října 2012.
    Proč by Praha 4 měla volit právě mne? Jako zastupitel v MČ Prahy 4 jsem se
    postavil na stranu rodičů a zabránil slučování nebo zavírání škol Sdružení,
    Horáčkova, Školní a Kavčí hory. Bojoval jsem za školu na Pankráci, Jánošíkovu,
    Filozofskou a Jitřní. Společně s místními obyvateli usiluji o záchranu parku na
    Kavčích horách a zeleně na Zeleném pruhu. Bojuji za starý Braník a Mezivrší,
    vystupuji proti rozšíření Vídeňské ulice podél sídliště Krč. Podal jsem trestní
    oznámení na 4-Energetickou, která v naší městské části – zejména v Krči, Michli
    a na Spořilově – předražuje energii pro naše školy a obyvatele. Zasazuji se o
    záchranu koupaliště Lhotka pro obyvatele Novodvorské. Bráním lidi proti hluku a
    prachu na magistrále, Jižní spojce a Spořilově. Opakovaně jsem do rozpočtu
    navrhl peníze na odhlučnění Spořilova. Zastupitelé velké koalice ODS a ČSSD
    bohužel návrh vetovali. Jako radní hlavního města jsem prosadil zpracování
    Akčního protihlukového plánu a rozpracování Krajského programu snižování emisí,
    prosadil pozici protihlukového koordinátora a přijetí Etického kodexu
    zastupitele. Jsem spoluzakladatelem protikorupčního občanské sdružení Oživení
    (www.bezkorupce.cz).
    Bydlím s Vámi v Praze 4. Na rozdíl od člena senátního klubu ODS Tomáše Töpfera,
    který bydlí na Vinohradech, nebo kandidátky ČSSD Evy Sykové, která je dokonce až
    z Veleslavína, jsem v naší městské části vyrůstal, bydlím v Praze 4. Vychovávám
    tu dvě krásné děti, které chodí do místní školy. A jak nám sloužil Tomáš Töpfer
    jako senátor ODS? Vloni se zúčastnil jen 28 procent hlasování Senátu. Sedí na
    několika židlích najednou, senátora pro Prahu 4 dělá na "vedlejšák". Protože ale
    hlasuje plně s ODS, hlasem Prahy 4 stihl podpořit zachování imunity poslanců,
    snížení valorizací důchodů nebo zvýšení DPH. Pro svou firmu na Fidlovačce získal
    ohromné dotace z magistrátu. Praha 4 si zaslouží senátora na plný úvazek, který
    bude sloužit místním lidem!
    Stejně jako v uplynulém období jako Váš zastupitel Vám i v Senátu slibuji plné
    nasazení ve prospěch obyvatel Prahy 4. Skutečně si zasloužíme něco lepšího.
    Pojďme si jako občané Prahy 4 vzít své křeslo v Senátu zpátky.
    Budu rád, když tento email přepošlete i svým přátelům z naší městské části,
    které by mohl zajímat. Děkuji Vám za podporu.

Petr Štěpánek
    Změna pro Senát, volební lístek číslo 7
    Více o mé kandidatuře a transparentní účet kampaně na:
    Petr Štěpánek | kandidát za Prahu 4 pro senátní volby 2012 | Změna pro Senát | Strana zelených a KDU-ČSL
    http://www.petrstepanek.info
    Petr Štěpánek - kandidát na senátora - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=l0wP6-ZXUaI

Osobní poznámka

Je to můj kandidát, pokud někoho uráží, že jsem to sem dal, tak se omlouvám - prachů na kampaň není moc, kde má ODS a ČSSD spoustu peněz na billboardy a masivní kampaň ve věřejném prostoru, tam nám nezbejvá než dělat kampaň osobně.

Co se týče Štěpánka, znám ho osobně a mám ho za slušnýho člověka.
    EFI
    EFI --- ---
    [ BUBNOVÁNÍ V BAŽINĚ / workshopworkshop / 18.10.2012 / CR - Praha - Klub Bažina ]

Klikni pro info...

Po letní pauze se bude opět zpívat, tančit a bubnovat celou zimu... BUBNOVÁNÍ V BAŽINĚ!

Klikni pro zvětšení...
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    _ZU_: mohu doporučit u zastávky busu Novodvorska (dvě paní asi 40 let) a trochu dražší u metra Chodov (velmi šikovný muž mladý)

_ZU_
    _ZU_ --- ---
    mate nekdo zkusenost s kadernictvim Gloria2 na Roztylskem namesti? muzete doporucit nejake jine na Sporilove?
    HUSOKACHNA
    HUSOKACHNA --- ---
    BENTAF: krab i sterba jsou hodne drahy. lepsi je si vygoglit naky mensi zivnostniky z prahy, co maj jenom dílnu na kola.
    EFI
    EFI --- ---
    v Bažině, Praha 4 - Komořany
    se budou promítat dokumenty "Jeden svět" .....vstup zdarma :)

BAŽINA KLUB
    http://bazina-klub.cz/
    _UDO_
    _UDO_ --- ---
    CARNAQE: krab dobrej, ale trochu drazsi
    BENTAF
    BENTAF --- ---
    dky za odpovedi BULHI: no prasknul mi drat a spadnul řetěz a já sem šlápnul akorát do pedálů
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    a bikelive v Lounskych u sjezdu z magistrály?
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    Krab servisuje :) A co jsem slysel tak dobre. I obsluha je celkem fajn.
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Ja diky za nazory na Sterbu. Sic na maloco potrebuju servis.
    A co ten Krab dole v Podoli? Ten i servisuje?
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    MAWERICK: muzu jen potvrdit. sterbu mam vedle v baraku, tak sem si rek, ze tam zajdu a necham si vymenit komplet brzdy. a ejhle, byli tam na me malem nasrany, co jim tam lezu a proc vubec neco chci. kdyz sem se probojoval k servisakum, tak se ani po dvaceti minutach neobtezoval vylezt ze svy budky. takze tam fat ne. a diky za dalsi tipy
    _UDO_
    _UDO_ --- ---
    hehe, jelikoz tam chodim od dob kdy jsem mel rmx, tak to tam znam, ale chapu te :) .Nekdy tam je baba za pultem co je ji asi 65 , ale ma prehled :), sam se vzdycky divim, kola tam prodavaj desny, ale jak rikam servis ok. A hlavne tam sezenes spousta malickosti co se jinde nesezenou.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    a jaky to tam je? nikdy jsem upne nemel odvahu tam zavitat :D
    _UDO_
    _UDO_ --- ---
    jj kousek, vedle pizzy
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    _UDO_: to jsou ti vedle policajtu?
    _UDO_
    _UDO_ --- ---
    BENTAF: servis muzu doporucit tenhle, http://www.temposport.net/ na vyplet kola a tak nejlevnejsi v okoli a dela to dobre
    BULHI
    BULHI --- ---
    "trochu se do toho zamotala přehazovačka" - to bych chtel docela videt ty kravo :-)) kazdopadne Sterba je hrozne drahej, to je pravda
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    aha:) No tak to uz tak easy neni :) no jak rikam. Jeden z tech dvou a hlavne ne sterbu :)
    BENTAF
    BENTAF --- ---
    MAWERICK: no jo. prave ze potřebuju trochu větší opravu. prasknul mi drát ve výpletu a trochu se do toho zamotala přehazovačka.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    ono taky zalez na tom co presne chces... hafo veci ti udela nekdo kdo na kole jezdi za par minut doma v obyvaku ;)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    Kontakt
    http://www.bikebros.cz/kontakt/
    Bikelive - jízdní kola, cyklo, bike, mtb, prodej, servis, Specialized, Acstar, Kona, Apache, Sram, Shimano, autorizovaný servis RockShox
    http://www.bikelive.cz/index.php?action=kontakty
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    CARNAQE: sterbu rozhodne nebrat... Ceny jak komponentu tak prace jsou prestreleny, jejich pristup k zakaznikovy je strasnej (arogance, neoochota).

Zkusil bych bike bross. Ted sedej dole pod brumlovkou.
    Anebo bikelive. Ten je u prazskeho povstani. (myslim ze ulice lounskych)

Ale sterbu fakt ne:)
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Tak treba Sterba nad Synkacem urcite umi:
    Kontakty - ŠTĚRBA-KOLA.cz
    http://www.sterba-kola.cz/item/kontakty
    BENTAF
    BENTAF --- ---
    schanim nejaky rozumny cykloservis na praze 4 (pankrác, nusle..). máte prosim vás nějaké tipy/zkušenosti?
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Pražští bezdomovci našli ráj u Krčského lesa – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/domaci/277869-prazsti-bezdomovci-nasli-raj-u-krcskeho-lesa.html
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    RUDIE:no zrovna Korce tam dávat nemuseli.. stačí že ho vidím každý den v práci :-D
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    jen malo veci me dokaze tak spolehlive nasrat jako tucnak. este, ze uz se blizi zima, jako podlozka pod boty je to naprosto idealni medium...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam