• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    ARIA: hola,máme s kamoskama sraz v eltodu na novodvorske, doraz do Domyna - máš to kousek :)
    ARIA
    ARIA --- ---
    Tak co s dnesnim vecerem??? Nejake tipy, triky?!? Nebo mam zustat v pyzamu a parit gamesy v oblezeni kotat. .)))

Poznamka: Klouzajici Praha. .)
    LKA
    LKA --- ---
    HVJ3R: prave ze sem si nikdy nevsiml, makali na tom snad uz od lonska, pres zimu rozkopano, jaro-leto taky, ikdyz sem jezdil po nabbrezi na podzim, porad to nazahradce vypadalo na staveniste. Takze zahradka max zaverem sezony, tom usem se prave divil ze to delaji tak dlouho a ze si nechali utect sezonu.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    LKA: Zahradka imho par dnu fungovala, snad tam byla i nejaka opening party a restoska myslim funguje, ne? Nebyl jsem tam tedy, soudim tak jen podle svych cest z prace kolem ty hospody.
    LKA
    LKA --- ---
    HAWKENS:
    Podolska kotva: nelibi se mi, ze se to tam tak casto zasadne meni (neco neco, Santa Maria nebo Lucia, Negatiff, ted Kotva). Do Negatifu jsem obcas zasel pracovne i soukrome, v soucasnosti me to tam nelaka vubec. To se neustale meni majitel, nebo se snazi jenom najit spravny "model"?
    rest. "sním či jím": obcas jsem koukl oknem na prubeh stavby, nedavno sem se lekl co to uvnitr vznika za bordel. Na to ze to delaji tak dlouho, jsem zvedavy co bude se zahradkou (letos snad ani nefungovala?).
    Vypada to ze lokalitu uz zachranuje jenom Podolka.
    BULHI
    BULHI --- ---
    jo tam to rekonstruujou fakt peclive :-))
    HAWKENS
    HAWKENS --- ---
    konecne to vypada, ze dodelaji parkoviste a prujezd pred bazenem .) uz jsem myslel, ze k tomu nedojde, staveli to jak okruh kolem Prahy...

zda se, ze Kotva, ktera je misto Negatiffu zatim nic moc... [ LEFTY @ Kam nejen v Praze s dámou na jídlo? Doporucene podniky a odstrasujici pripady ... ] nebyl nekdo?

a koukal jsem, ze se neco deje v ty restauraci vedle porodnice, jmenuje se to nejak "rest.", ale bliz jsem to nezkoumal.
    ARIA
    ARIA --- ---
    KRALIK: ook
    CIHLAR
    CIHLAR --- ---
    Zdar lidi, sháníme 5ks této dlaždice. V Práglu se nám nepodařilo najít jedinej obchod kde by je měli. Užovka našla dva shopy kousek od Brna. Potřebujeme je do konce příštího týdne.
    Mám dvě otázky, nevíte kde v Praze a okolí do 50km by se daly sehnat?
    Není někdo ochotný cestovatel kdo by je u Brna koupil a vzal mi je do Prahy?

Jako úplatek mohu nabídnout výbornou pálenku, případně nějakou jinou maličkost.

Chmelík
    Koupelna pro tebe

Díky za jakékoliv info
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    ARIA: gratuluju. necht zije branik. uz se tesim, az budu zpet na zelenym pruhu. pak se klidne na wii pozvat necham :]
    BULHI
    BULHI --- ---
    v sobotu jsme meli na kamosove oslave sud Kacova a malem sem to vobrecel :-)) skoda, ze zahradkova sezona uz je za nama
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    :D :D no jo... tak rozdavej vysluzky :D :
    ARIA
    ARIA --- ---
    to znam, minule jsem zavelila a pak to jedla jeste tyden. :))))
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    no to je prece jednoduchy:) zavelis kdy a kde a je to:) Zbytek se zaridi sam ;) :D
    ARIA
    ARIA --- ---
    A je spravne, za b mam pocit, ze jsem vsem zucastnenym psala.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    nebo vyvlikani z kolaudace? ;)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    co jak se dela? :) Seznamovaci party? ;)
    ARIA
    ARIA --- ---
    A jak se to dela? .)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    :D :D

no to se musis prihlasit a usporadat seznamovaci party prece ;)))) Coz mi pripomina... ;) Ses nejak vyvlikla z te kolaudace ;) :D :D
    ARIA
    ARIA --- ---
    Hele pozdě, ale přece. :) Já sem (myšleno na Nyx) prostě přestala chodit.

Každopádně se tu ráda s někým seznámím, neb v okolí nikoho neznám a blíží se zima a na Wii apod jsou třeba minimálně dva! .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam