• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    SOJER
    SOJER --- ---
    COVBY: Dik, vyzkousim :)
    COVBY
    COVBY --- ---
    SOJER: jj, finezza super pizza! Jinak, co se týče pizzerii, tak jednoznačně Il giardino u Branického náměstí anebo Pizzeria Mosquito na Přístavišti.
    SOJER
    SOJER --- ---
    HAWKENS: Ja v okoli resil hlavne rozvoz pizzy. Byla mi doporucena www.pizzafinezza.cz a byl jsem vzdy moc spokojenej :)
    HAWKENS
    HAWKENS --- ---
    tak na Jeremenkovy je novej podnik http://www.pizzeriamargherita.cz/ , byli jsme dvakrat a jednou plus a jednou minus, tak uvidime... pricemz z pizzerie na Dvoreckym namesti se snazi udelat pivovarskou hospodu, ale zatim nevim nevim...
    SOJER
    SOJER --- ---
    KORKMAZ: to nevím, ja televizi nemam a semtam jim musim posilat cestne prohlaseni ze opravdu zadnou telku nevlasnim :D
    chodí mi : "Je nam velice lito, ale bohuzel jsme Vas jako evidovaneho odberatele elektriny nenalezli jako platce televiznich poplatku na adrese odberneho mista."
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    SOJER: Doufám, že to samé se dá říct i o televýpalném....
    SOJER
    SOJER --- ---
    KORKMAZ: pod svícnem je vždycky tma
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    Nekdo u Kamyckyho lesa nebo v prilehlem vencicim okoli s fajn ctyrnozcem na venceni?:)
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Tyjo, bydlim kousíček od český telky ale nechytám žádný program čt :-D
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Zrovna ve ctvrtek mě odtahli za Opatov z Olbrachtovy za stání blízko přechodu asi za 15min než jsem vylezla z obchodu :(
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    KORKMAZ: Znamej u nej dostal pokutu, fizli byli zastrceny kousek za nim. Parkovani je problem obecne, z krizovatek a prechodu odtahujou dost.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Prosím pěkně, co ten radar zhruba uprostřed Jeremenkovi, je jen informativní nebo i umí fotit popřípadě na jaké radary či měření si dát pozor v okolí. Bydlim tam pár dní a už mi dali pokutu na pankráci v kotorský za stání v křižovatce kde stojí evidentně každej.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    Tam to rozhrabali, spravili, udelali novy parkoviste a ted rozkopali znova. Nechapu.
    BULHI
    BULHI --- ---
    no tam nikdo nehrabnul lopatou uz tak pul roku, ne? :) nastesti tam v zajmu jednoho orosenyho Klastera po plavani jezdim mhd :)
    HAWKENS
    HAWKENS --- ---
    HAWKENS: kdo by to byl rekl, ze to jeste nebude hotove... vypada to, ze pred bazenem bude parkoviste, ktere se stavi dele nez dalnice .)
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Zdar, hele nevíte někdo o nějakých bezdrátových internetech na území čtyřky, kolem pankráce a budějický. Myslím ty za peníze, ideálně 5ghz i s telkou. Díky
    HHANULKA
    HHANULKA --- ---
    Nabonzujte nejproblematičtější herny na Praze 1. Na základě stížností bude vytvořen pozměňovací návrh pražské vyhlášky o hazardu, která se bude projednávat 19.září.

Strana zelených proti hazardu | Mapa hazardu
    http://hazard.zeleni.cz/

KOLU
    KOLU --- ---
    BINARY_PARANOIC: On ještě žije? Tyjo... Náš první zdroj výpočetní techniky :)
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    ELISHKA: jj, děkuji :) Pan Šmajs je sice poněkud…svérázná postavička, ale internet běží :)
    ELISHKA
    ELISHKA --- ---
    BINARY_PARANOIC: mame od nich adsl uz asi 2 roky a spokojenost
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam