• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    jenom urednici aby mohli vybirat ldasi desatky.... :)
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Chce vlastne nekdo z obcanu Prahy ty zony, nebo to chtej jenom urednici?
    (Otazka k diskuzi.)
    Protoze muj nazor je ten, ze nedostatek parkovacich mist resit zakazem parkovani je minimalne zvlastni.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    No můj problém ja takovej, že trvalé bydliště mám na P5, kde taky chtějí udělat zóny, ale bydlím na P4, takže nevím, kam si tu kartu mám zařídit.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    KORKMAZ: To uz asi nedohledam (neskladuju je :), ale je to takovy vracejici se tema v poslednich cislech, spory s magistratem. Ale koukam, ze se to asi pohnulo jinym smerem: http://www.praha4.cz/4061_Mapa-zon-placeneho-stani-na-uzemi-MC-Praha-4

Tak se radsi z debaty stahuju, abych nemystifikoval a odkazu te tedy na oficialni web.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    HVJ3R: Zajímavé, a v jakém je to čísle? Včera nám nějaký přistál ve schránce ale ještě jsem ho ani neotevřel...
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    KORKMAZ: Dle Tucnaku je oficialni snaha radnice ctyrky zavest parkovaci zony pro "prazaky", tj. ne dle ctvrti, ale celoprazsky.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Nevíte někdo jak to bude s parkovací zónou na čtyřce? Rozsah a termín zavedení?
    SYPH1
    SYPH1 --- ---
    byl by to super koupák, jen navozit píseček, neni tam ani jeden roxor na dně, jen vykopaná ďoura a teď už minimálně přes 6 metrů hloubky
    V Praze vytáhli mrtvého muže ze zatopené stavební jámy - iDNES.cz
    http://praha.idnes.cz/...ez-mrtvoly-v-praze-0uq-/praha-zpravy.aspx?c=A140423_142207_praha-zpravy_mav
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    OVECKA_MJ: No jmenuje se to denní menu, ale je to tam asi na celý týden. Tuším, že jsem tam zahlídnul na tabuli napsáno koprovka za 99 vočí. Pak tam mají ještě nějakou speciální nabídku (nevím jak často to mění), teďka baští kůzlátka.

Denní menu| Restaurace Botanic®, Praha 4
    http://www.restaurace-botanic.cz/denni-menu/
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    KORKMAZ: za obed myslim 120 - 179 ... ale maji tydenni menu, ne denni
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    OVECKA_MJ: Tak s restaurací Botanica opravdu velká spokojenost. Ceny odpovídají kvalitě, obsluze i prostředí. Prý tam jedou i obědy kolem stovky, což tam taky v blízké době půjdu vyzkoušet
    WILLIAM_WALLACE
    WILLIAM_WALLACE --- ---
    Ahoj,

i tento čtvrtek pořádá Pražký Klub Dračích Lodí otevřený trénink ... o co se jedná???

Na tento trénink může přijít kdokoliv a může si vyzkoušet jaké pádlování na dračí lodi je. Pokud se rozhodnete této možnosti využít, přineste si s sebou nějaké sportovní oblečení do lodi (protože se určitě namočíte). Pádlo vám rádi půjčíme a techniku pádlování vysvětlíme.

pokud by jste se chtěli přihlásit, pošlete mi zprávu, případně se můžete přihlásit přímo zde:

Pravidelný trénink - otevřený trénink | Pražský klub dračích lodí
    Pravidelný trénink - otevřený trénink | Pražský klub dračích lodí
    http://www.praguedragons.cz/cs/node/3957

Nebojte, nekoušeme ;o)
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    CARLOZ: Tak to si s sebou asi vzali i zaclony a nabytek.
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    KORKMAZ: velmi dobrá, ceny vyšší ale odpovídající ...
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Hele co ta restaurace Botanic v olbrachtově/zemanově nebo jak se to jmenuje? Chytáme se tam, tak by mě zajímala nějaká reference...
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    SOJER: protože sou všichni na Bora Bora a tak podobně :)
    SOJER
    SOJER --- ---
    A co uzasny barak s dirou na Kavkach? :) Vecer to vypada jak dum duchu - sviti se jen v par bytech :)
    COVBY
    COVBY --- ---
    KORKMAZ: ve starym Braníku Pod vinohradem se snad ještě prodávají nějaké byty a ten barák tam stojí minimálně už 2-3 roky a nynější rezidence Oktagon na Přístavišti je taky slušná... ceny jak pro ruské uhlobarony
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    COVBY: mám zdroj ze všech nejsolidnější...ten výčepák od havrana :-D

MIDORI: no oni asi částečně vychází z toho menšího projektu Byty ryšánka, který je asi celkem úspěšný. Jinak těma prázdnýma barákama myslíte ty dvě relativně nové stavby na křižovatce Na strži a Antala staška?
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    OVECKA_MJ: kdyby aspon nebourali tu polikliniku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam