• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Ja ale nerozumim tomu, proc mam za rezidencni kartu platit i ja, jestli tomu rozumim dobre.

Navic to s tema "Skama" neni zas tak husty. U nas v ulici to funguje tak, ze rano odjizdej mistni a jejich mista zaberou "Skari". No a odpoledne a vecer se zase vystridame. Zas takovej problem to neni.

S novym rezimem se k nam na navstevu autem nikdo nedostane. Ja zase nedojedu po Praze pro nic autem.

Vyhody vidim nulovy.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    KORKMAZ: Treba to konecne ty firmy donuti si ke kancliku taky pronajmout parkovaci fleky pod tema budovama.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    CARNAQE: Souhlas. Ale třeba v okolí pankáče a budějický se bude díky tomu MOŽNÁ moct snáze zaparkovat pro rezidenty. Teď tam jsou buď přespolní kancelářský krysy anebo totálně přepálený parkoviště. Takže parkoviště by mohli zrušit a domorodce zvýhodnit na úkor přespolních. Nechci se nikoho dotknout, ale okolí pankáče je imho téměř obsypané eskovejma buranama, který přijedou ráno po vídeňský atd a tady auto nechaj a jdou do výroby. Pro místní by tu mohlo svitnout na lepší časy.

Navíc jak jsme tady řešili, administrativní zástavba tady na celý pláni bude opět růst, takže krysy se budou množit...PS taky jsem krysa, jenže domácí :-D
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    KORKMAZ: Ja to vnimam jako dalsi zdaneni auta.

S autem budes moct stat na fleku, za kterej budes jako rezident stejne platit?
    Po meste se nedostanes nikam. Dve hodiny na urad a k doktorovi nestaci. (Zkuste si neco vyridit na urade v horizontu dvou hodin. O lekari treba v nemocnici nemluve.)
    Patrne chteji dostat vic lidi do MHD. Pak ale nechapu, proc jeji prepravni kapacitu neustale snizuji.
    Stat pri tom paradoxne chce (a snazi se tlacit pripravovanym dalsim zdanenim starejch aut), abychom si stale kupovali novy a novy auta.

Navic tenhle zpusob je podle mne schvalne nesmyslne slozitej, coz bude nahravat mestakum pri vyberu pokut. A o to jim slo pravdepodobne predevsim.

A jak rika klasik: "Na chudej lid, musi bejt prisnost". Patricium celej tenhle system bude stejne k smichu.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KORKMAZ: smarja to je kikotismus:( ach jo
    PANFETKA
    PANFETKA --- ---
    PETRPEDROS: aha,špatně jsem pochopila.hamr je skvělej, levný,dobrý jídlo, super zahrádka..kačenky, kvákající žáby pche :) úplná vesnice
    PANFETKA
    PANFETKA --- ---
    KOLU: nooo, tam jsem taky občas zašla,především na kvalitní rum - těch tam maj (možná měli) óbr výběr...ale od tý doby,co se mě tam týpek snažil natáhnout,tak nechodím...
    btw - strašně to tam smrdí a choděj tam plešky - za tím bubu barmanem...
    KOLU
    KOLU --- ---
    PANFETKA: tam už jsem dlouho nebyl. co První Pivní Tramvaj na konečný tramvaje? tam bych na pivko zašel rád (protože tam točej piva, který fakt stojej za to, aby je člověk pil).
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Sory že sem zase cpu to parkování, ale primář olomóca už aspon ukázal mapu jak by si to představoval

Praha spustí nový systém placeného stání. Zaparkovat bude složitější - iDNES.cz
    http://praha.idnes.cz/...eho-stani-v-praze-dbs-/praha-zpravy.aspx?c=A140613_2073476_praha-zpravy_bur
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    PANFETKA: Nešlo o psa agresora, ale ve večerních hodinách o jejich hlídacího psa který se utrchl z vodítka a zaútočil na ně. Od té doby jsou tam ty vrata.
    PANFETKA
    PANFETKA --- ---
    PETRPEDROS: no vzhledem k tomu,že jsem tam několikrát týdně a pokaždý se mi pod nohama motá cca 50 dětí a 150 psů různé velikosti, tak mi představa, že by tam někdo vzal venčit psa agresora příjde přinejmenším jako pěkná bezohlednost...
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    PANFETKA: Na hamr skoro vůbec. Minule tam mého kolegu pokousal pes když šli přes hamr večer.. Od té doby si tam udělali plot.
    PANFETKA
    PANFETKA --- ---
    CECKO:
    KOLU:
    PETRPEDROS:
    paráda, petcentrum taktéž ;) bydlím kousek od penáče...
    chodíte na pivko či sport na hamr?
    CECKO
    CECKO --- ---
    PANFETKA: V Zápolí. Na hlavní pravidelně na poštu a do petcentra.)
    KOLU
    KOLU --- ---
    PANFETKA: já. teda z toho novýho panelovýho, rovnou z Hlavní.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    PANFETKA: Ola jsem z Roztyl a přes spořák jezdím 135, 136 :)
    PANFETKA
    PANFETKA --- ---
    Ola, je tu někdo ze Spořilova?
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    GILLI: doporucuju konsky steaky az je tam zase bude mit. jedno z nejlepsich jidel co jsem kdy jedl:)
    GILLI
    GILLI --- ---
    Rybárna skvělá!! Velká porce, skvělá chuť! :)
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    KETHAMINA: Za mě ano :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam