• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    EFI
    EFI --- ---
    máte někdo zkušenosti s airwaynet?
    IKI
    IKI --- ---
    Na Synkac uz vede optika..
    SYPH1
    SYPH1 --- ---
    prosím to samý michle
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Mecom je dost puňk...ale funguje :)
    EFI
    EFI --- ---
    7ONDRA7: Ahoj, taky koukám po internetu a byl mi doporučen Mecom.
    7ONDRA7
    7ONDRA7 --- ---
    ahoj, nemate nekdo prosim doporuceni na nejlepšího poskytovatele internetu (cena/rychlost/spolehlivost) v nuslich?
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Jo to se mi stalo na Budějovický. Šel jsem v neděli ráno do práce asi ve čtvrt na osum. Po cestě jsem si za pochodu četl a vim že předemnou šel nějakej chlapik. Asi 30m. Pak si pamatuju že docházim k přechodu a vidim, že svítí červená. A toho chlapika už na druhym břehu lustrujou. V dohledu ani jedno auto. Hrdinové pomohli a ochránili. ;)
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Rád bych upozornil na absolutní zvůli měský polici. Dnes ráno jsem šel na červenou u hřbitova v krči...sirény, nadávky, vyhrožování. Naštěstí jsem byl až tak vožralej, že jsem se nehodlal ani omluviti a kámoš volal normální fízli. Bylo to nepříjemné, musel jsem dávat pozor na výpovědi. Aktivita městapa přerostla do absolutní buzerace, tak pozor.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    premejslim, ze bych se u klokoce stavil dneska po praci, nekdo podobny napad?:)
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    klokocnik, ted. kdyby mel nekdo cestu kolem ;)
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Tak je poznat, že budou asi ty volby. Skoro všechny vraky u nás před barákem dostaly cedulky od městapa.
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    KORKMAZ: Ten stanek mi prijde umistenej nestastne. At jdes na metro (z metra) odkudkoliv, vzdycky ho mines.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    HVJ3R: Já tam dostal jednou grátis závitky při promo akci a pak jsem tam jednou (asi v květnu) měl tu bagetu. Byla celkem dobrá, ale cena/výkon podprůměr.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    KORKMAZ: Pockej a ty bagety nekdy fungovaly? Ze to tam obsadil Basta pivovar jsem si ted taky vsiml. Bagetu jsem nekolikrat chtel zkusit, ale vzdycky meli zavreno.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Tak na pankáči u metra zanikl ten vietnamský bagetový stánek a místo toho je nějaký kachní stánek i s pečivem. Moc nával tam ale neměli...holt kachní stehno do ruky je asi nový fenomén, kterému zrovna moc neholduju
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    tak uz vime, kdo ty baliky Iki bere...:)
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    IKI: Bydlim tady sotva 3/4 roku ale s karlem frantou jsem si balík ve dveřích podával asi 8 krát.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Já také nemám s doručováním zásilek na adresu problém (Jezerka).
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    mně teda poslední dva balíky od ČP doručili v pohodě (P-4 Nusle)
    IKI
    IKI --- ---
    Stejně si myslím, že Karel Franta je kód pošty 14000. Plné znění : Pěkně zaplaťte doručení balíku na adresu a my se na vás vykašlem. Buďte rádi, že vám ho vůbec dáme. Děkujeme, že se necháte odírat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam