• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    KORKMAZ: Jn, je to holt dan za to ze varej nejlip v perimetru 10kilometru ...
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    DEMONOFANARCHY: No ono se to dost střídá. Zrovna dneska byla rybárna o dost rychlejší. Ale trochu mě mrzí, že v poslední době prostě vydávají polívku i hlavní jídlo naráz :-(

Jinak u vietnamce se ve smažených nudlích zjevil smaženej brouk. Člověka pak docela přejde chuť. Jako hmyz mi vlastně nevadí (chovám doma tisíce cvrčků pro agamy), ale k jídlu ho raději přenechám pro ještěrky :-D
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    DEMONOFANARCHY: oukej, diky, cenim ;) prubnu nekdy mimo prime time...
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    IZSTVOCH: Nevim jestli stojim o dalsiho navstevnika, ale ze to ses ty:-) Nicmene pres obedy je to sem tam absolutne casovej nesmysl. Kapacitne nezvladaj ani trochu i kdyz uz bylo i hur, kdyz se jeste bojovalo o misto ve fronte s pani ze sekace a o misto k sezeni s panem z vinoteky:-)

Rybarna.net ...nejen ryba na oběd | Rybarna.net
    http://rybarna.net/
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    DEMONOFANARCHY: rybarna je co? nekolikaletej vypadek ve zdejsich vodach natropil vic skody nez sem cekal....
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    IZSTVOCH: Tezko rict, ale Bumbo nam bo maji super + je to alternativa, kdyz je rybarna v kolapsu
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    mimochodem, ta miss saigon, je to lepci nez to okynko vedle alzy na budejarne? pac tam sem velmi spokojen :)
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    DEMONOFANARCHY: sice mimo akcni radius venceni ale rozhodne diky za tip pac to zni lakave...
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    HVJ3R: jojo ten pajzlik si vybavuju, sel sem kolem tehda jeste do klokocnika (rip) a zaujalo me co meli na tabuli, no pak sem tam taky sel nedavno se psem a rikal semsi jestli je to ten samej podnik :) btw kdyz sem tam bydlel za rohem cca 6 7 let zpatky byl to vycep kde se v 89tym zastavil cas ;)
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Je pravda, ze starac na pekarce je velky zklamani.. :/
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    IZSTVOCH: Uz to neni zrovna v okoli Pankrace, ale dole na Belehradske jsem tudle objevil super pajzlik jmenem Woodstock, kde maji Zatec svetlej, tmavej a jednu pipu tocej vsim moznym. Maji tam super obsluhu, super ceny, dobrou skotskou za super penize...

Krome toho ze tam je strasne zahuleno same vyhody a socialni jistoty...
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    A koukam, ze Policku maji i v tyhle hospode u Vysehradu: http://www.restauracevcase.cz/cz/napojovy-listek
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    IZSTVOCH: Ten pajzlik Na Veseli mel nejaky ruzny piva (ale nevim jaky, sel jsem jen kolem, vevnitr jsem nebyl a nepamatuju si uz). A potom ve Skleniku na Klikovce tocej Policku, coz je celkem pitelny pivo, i kdyz jinak atmosfera ty hospody nic moc.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KORKMAZ: co to? nedavno jsem odtud mel bun bo nam bo a bylo super:)
    LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    IZSTVOCH: aha, tak to nevim :)
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    LUCISZKA: diky, znam, sem zapomel rict :) myslel sem spis nekde na kopci nez v nuslich no...
    LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    IZSTVOCH: U Bansethů :) mňam! taky tam pořídíš super jídlo
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    nejakej tip kde v okoli pankrace poridit nejaky jiny nez korporatni pivo? krom starejch casu...

dik.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Moje dříve oblíbené vietnamské bistro v tržnici pankrác se posunulo o level vejš v autentičnosti a začalo přidávat do jídla smažený brouky, ovšem i bez objednání. Takže pozor na to!

Miss Saigon - Praha 4 - Prague 4, Prague
    https://foursquare.com/v/miss-saigon/4f0c68fbe4b0dec02514ea5a
    LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    DRAGON: ještě je teď fitko dole kousek od divadla Na Fidlovačce... http://www.fitnessvictory.cz/
    Taky se tam chystám. Olina je drahá :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam