• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Potrebuju si zaridit tramvajenku, nevite, kde maji zitra dopoledne otevreno? Ipak, Roztyly?
    CABI
    CABI --- ---
    DEMONOFANARCHY: Nuselskej punk na iDnes:
    Autor Nuselskýho punku to s pivy a jointy trochu přehnal - iDNES.cz
    http://kultura.idnes.cz/...ratura_ob#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box
    PANACEK
    PANACEK --- ---
    SHAGA: Díky za info! Bdělost bude na místě. Aby to grázlové nestihli... Bych se ani nedivil, takhle povolbách se snese víc než se sluší.
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    PANACEK: Tak jsem se poptal kamaráda co dělá místní spolek a tohle mi k tomu napsal:

"můj soukromý názor je, že se snažej najít kafku, která to od nich koupí dřív, než projde změna územního plánu, která to výslovně vyčlení coby parkovou zeleň. ale možná jsem optimista."

Na můj dotaz, zda je změna územního plánu v procesu jsem dostal odpověď že ano, jen to nestíhaj úplně hlídat.
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    PANACEK: shit, tam jsem chodil do školy. Pozeptám se, se starostou si tykám :)
    PANACEK
    PANACEK --- ---
    Krapet z jiného soudku. Teda ze soudku vůbec, ale včera jsem zjistil, že hrozí zastavění parčíku před ZŠ Jeremenkova. Dost mě to zaskočilo tedy. Nemile. Nevíte o tom víc?

Info na stránkách realitky, co to nabízí: http://stredo.ceskereality.cz/...vod%3D043|sf_kde%3D3|negacetypu%3D0|rozcestnik%3D|sf_pr_obvod%3D043
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    SARAJ: což nepopírá to, že to kupují v Sapě levněji :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MAWERICK: nene:) Ja mam par oblibenych na Jiraku, jezdim si k nim pro zeleninu, vino a maso...a kytky.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    njn... Me to stejne prijde trochu prehnany tyhle akce... Stejne to vetsina z nich kupuje v sape nebo v makru :D :D :D
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MAWERICK: skoda, ale tak na Pankrac to jde.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    SARAJ: hm. tak asi ne :)
    Farmářské trhy Praha 4 - Vitalia.cz
    http://www.vitalia.cz/katalog/farmarske-trhy/r-praha-4/
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MAWERICK: tak zkus, ja prave nic nenasla:)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    SARAJ: tak to bych zkusil nekde pohledat :) jednou nebo dvakrat tam nejakej rozruch byl :) Ale nevim co to bylo ;)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MAWERICK: Budejarnu prave nevim, ale bylo by to super.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    SARAJ: myslim ze jo :) A nebevlai nahodou i na budejarne jednu dobu?
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    ola, trhy jedou porad jen Pankrac a Opatov?
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    REBORNA: fakt s tim budes otravovat uplne vsude?
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    Máte někdo zkušenost s Pankráckým rynkem - bistrem, zjm. s obědy? Bývá tam plno a dá se dát rezervace? dík
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    KETHAMINA: No přímo v jídle se vyskytl poprvé a v nabídce je nemají. Ale už jsem tam několikrát viděl pobíhat všeljakou havěť po stolech
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    CABI: nedavno jsem tam sel okolo a popravde mam dojem, ze se tam nehnulo prstem. krom uklizenejch lavicek, sundany cedule a nezalitejch kytek:(
    viz.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam