• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MAWERICK: Jsem nechutna, no :D. Snad si ale aspon vylepsim karmu tim, ze lecim lidi :).
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    MOODYCAT: to chapu :) zvlast jeslti je to fakt dira :) (on i takovej benesov nebo berou jsou diry :))))

Ale je to proste tak strasne neslunickovy a nezeleny... ;))) Ze se nestydis :) Jak si to vlastne vubec dovolujes takhle si zit? :) Jezdit do prace autem? :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MAWERICK: Jakoby bylo, ale muj zivot se jinak celej odehrava v Praze, takze bych radsi bydlela tady :).
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    MOODYCAT: Tak to jo. A nebylo by levnejsi si zaridit nejaky bydleni v miste?

Pacientu? Spis personalu ne? :D
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MAWERICK: 45 neni moc, ale 45 tam a 45 zpatky? Jsem na to moc malej sportovec :D. Jezdim do nemocnice do jedny mini vesnice, kde nemocnice ma snad vic pacientu, nez je obyvatel vesnice...:)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KETHAMINA: to neni ani trochu vtipny...
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MAWERICK: vymahaji zakon, neasi... Trocha pokory by ti neuškodila :)

A co navrhuješ dělat proti? S demoškou ti klidně pomohu!
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KETHAMINA: no jasne... zmrdici vydelavaj prachy pro dalsi zmrdiky... Misto aby delali neco smysluplnyho....
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MAWERICK: jako odtah teď stojí přes 2000. Co vím tak po změně zon jsou vždy posileny hlidky prislušníků, co vím třeba z Prahy 5 či 3. Teď po pár letech je to relstivně v klidu, pokutujou teď hlavně lidi na placeným staní, když jim projde čas, tak davaji boticky.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    MOODYCAT: no ale slunickovi zeleni z neziskovek rikali ze auta jsou fuj fuj a spatna a je potreba je zakazat a omezit a zdrazit prece :) Podle nich to mas jezdit na kole :) To je prece taaaak zdravy :) A 45km neni tak moc prece :)

Ty jo kam vubec jezdis?
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    KETHAMINA: Na kolobezce bohuzel neujedu tech 45 km do prace :) (kam jezdi bus jednou za dve hodiny rano a jednou za hodinu odpo).
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    MOODYCAT: seriuosly? Tvl... tohle uz vazne asi nemyslej vazne...
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MOODYCAT: good luck, nebylo by lepší si pořídit koloběžku nebo garáž? :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    ja proste miluju nas pravni stat... to je tak super zrizeni...
    no nezbyva nez ti drzet palce a pevne nervy... pripadne se na nejake cary vykaslat a na drsno tam parkovat dal :D
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MOODYCAT: To s tim autem jsem nasla na netu, ze musi byt prihlasene na toho, kdo chce tu rezidencni kartu. O, kez by to nebyla pravda.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MAWERICK: Tak jasne, ale nivy tvaly bydliste znamena zmenu obcanky, dalsich dokladu, nahlaseni vsude mozne, zmena v dokumentech jako praocvni smlouva...auto nemam ve vlastnictvi ja, ale rodinny prislusnik, ktery ma ale bydliste jinde. Tzn. zaridit prevod, nove pojisteni apod...silenost.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    MOODYCAT: a co to je s tim autem? Ja myslel ze dotanes karticku a finito... Strcit ji muzes za kazde predni sklo co chces?

a nebylo by o chlup levnejsi domluvit se s panem domacim na prepsani trvaleho bydliste?
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MAWERICK: No ja jsem ted totalne vytocena a vubec nevim, co budu v kvetnu delat, ale aspon vim, na co padne cela moje dovolena :D. Nasraaaaaaaat.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    MOODYCAT: ty na to aplikujes spatnou logiku a ptas se spatne :)
    O to nejde... jde o to vytahnout z lidi co nejvic penez s co nejmensi namahou... a kdyz se k tomu jeste namane nejaka ta dotacicka na cary... :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MAWERICK: Presne...jako neuveritelny tohle, neuveritelny. Nechapu proc to jako nemuzou udelat nejak normalne pro lidi v najmu, vzdyt takovych je mraky...? V cen je problem, kdyz clovek doda nejakou najemni smlouvu apod?
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    MOODYCAT: a ted si spocitej kolik te tohle vsechno bude stat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam