• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    na chodove je taky jedna. A v Arkadach dokonce dve :) Takze tak zle to neni :)

no kazdopadne drzim palce..
    taky by mozna stalo zato to misto nejak upresnit... Jakoze P4 je celekm sirokej pojem :D
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MAWERICK: tak nějak, poslední místo kuřácké s dobrou kávou a vínem, co jde pít je v Arkadach. Kuřácké kavárny zmizely...
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    ja myslim ze na tom praha 4 dobre celkem je. Jen se ty kavarny proste presunuly do mist kde je vic lidi.. Tzn. nakupaky... Neni to idelani... Ale tak to proste je...
    Navic vidim problem v tom ze dobre dostupna mista budou bud draha pokud jsou soukroma nebo budes muset valcit s debilnima urednikama pokud je to mestskej prostor...
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    JOOP: když se zamyslím, že v posledních osmi letech jsem měla pár oblíbených kaváren / restaurací a ani jedna z nich už není... Nevím jestli je na tom Praha 4 dobře.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    CABI: Zkus se poptat třebas v Autoklubu Reitknechtka. Je kousek od Pankráce.
    BULHI
    BULHI --- ---
    CABI: pokud stale hledas, tak mam taky jednu :-)
    https://mapy.cz/s/oiwp
    je porad videt i na letecky mape, tak tam snad furt je.. k tem garazim je brana, ale co si tak pamatuju, byla vzdycky otevrena
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SYPH1: Nevím jak tady, ale vím o dvou rampách který někdo zničil. Jednu rozebrali na cihly a druhou zasypali sutí.
    JOOP
    JOOP --- ---
    Zdravim, neznate nekdo nejake misto na P4 k pronajmu, kam by se hodila prijemna kavarnicka? ;)
    SYPH1
    SYPH1 --- ---
    CABI: tady by měla být, ale dlouho jsem tam nebyl, ale kdo by to ničil
    Mapy.cz
    http://mapy.cz/...201601%2F27%2C%20Praha%2C%20147%2000%2C%20okres%20Hlavn%C3%AD%20m%C4%9Bsto%20Praha

včera jsem zaslechl že u klokoňe bude bernard
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Dotaz,
    nemate nekdo na ctyrcce nahodou vykruzovak do dlazdic, 83mm k zapujceni na jeden den? Dik moc:)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    CABI
    CABI --- ---
    DRACONIK: Nejake info?
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Pujdete nekdo na vanocni setkani na synkaci?:)
    CABI
    CABI --- ---
    LUCISZKA: Dik, dneska to tam projdu...
    LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    CABI: Je to ulice Božetěchova. Bohužel jsem teď nešla kolem.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    KETHAMINA: ja chodim k MUDr. Rohrichove na Pankraci, jsem s ni spokojena
    CABI
    CABI --- ---
    LUCISZKA: Rampu jsi nahodou nenasla? ;) Popripade co je to za ulici, mrknu se na StreeView...
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    No, tak já to zkusím. Doporučite gynekolozku / gynekologa v Praze 4?
    ADITU
    ADITU --- ---
    KUBIIK: dá se prokliknout na "ověření dostupnosti služeb" a tam už funguje zadání adresy.
    (pro mě jsou trochu mimo dohled, bohužel, takže nic nebude)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam