Dnes obleva a chodníky zase v plné kráse - psí hovno kam se podíváš, kam šlápneš. Bydlím tu třetí rok a stále mě to nepřestává překvapovat! :D Psaní stížností na MČP4 už mě nebaví, asi si zvykám, ale na co si teda zvykat odmítám jsou buchničky. V poslední době jich cestou "kolem baráku" potkávám nějak moc. Dnes rovnou tři! Nic moc, když moje dítě začíná chodit! Co s tím?!
Postřehy a slinty, takže:
kebab - na synkáči jen když je nouze, ale nahoře na zastávce (pod zastávkou) Horky (směrem z centra) je daleko lepší, větší a hlavně - rychlejší!
Gran Moravia - čerstvý máslo je dobrý! :D
Sweetcakes - no, už byla potřeba nějaká kavárnička s dortíky v okolí, káva dobrá (Dos Mundos) - líbí se mi i alternativní způsoby přípravy (Hario V60, aeropress), v pátek na mlýnku Honduras (kyselejší), nabídka dortíků docela zajímavá, přes víkend jedou i brunche .. jen teda nevím jak to plánují, protože ten prostor je opravdu mini pidi a tři stolečky jsou opravdu málo, nejspíš spoléhají na léto a zahrádku ve vnitro bloku, celkově interiér není špatně zařízený, nábytek je hezký, ale je vidět, že se spěchalo! každopádně jim držím palce, bylo by fajn, kdyby se udrželi :)
A na závěr další postřeh - vinotéka u Otáhlů už není (zastávka Horky), škoda, víno měli dobré!