• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    MIDORI: Tak jsme nakonec byly dnes na Budějárně u MUDr. Brázdilové a mladá nebyla a hračky neměla, ale bylo to v pohodě :-)
    (Prosanum bude taky, ale objednali nás až na půlku dubna)
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    HUJERKA: na budejarne jsem byla s dcerkou u jedne mlade sympaticke doktorky, bohuzel si nevzpomenu na jmeno, je jich tam vic. Ale nebylo nutny se objednavat. Meli tam i nejaky hracky pro deti, sestra i doktorka byly mily..
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    SYPH1: dceru trápí atopický ekzém
    SYPH1
    SYPH1 --- ---
    HUJERKA: jestli máš lupenku, nebo podezření tak mazej na václavák Prosanum

a pokud je to něco jinýho tak můžu doporučit lasermed, mě přijdou ty polikliniky uplně napíču
    LKA
    LKA --- ---
    HUJERKA: Ja chodim na Budejarnu, dlouho jsem nebyl na kontrole a zapomnel ke ktere chodil. Takze na blind Viteckova, bere bez objednani, v patek rano (od 6.30) sme tam byli jenom tri (pry lepsi ten patek rano nez ctvrtek). Prisla mi OK.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Koukám že jich je tak docela zástup:) Myslím že to byla Vojáčková

Nuselská poliklinika
    http://www.nuselskapoliklinika.cz/index.php/cs/?option=com_content&view=article&id=40
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    AXTHEB: A jméno bys nevěděl? Je jich tam určitě víc - v Nuselský poliklinice.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    HUJERKA: Na Táborský jedna je a není špatná.
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    Doporučil byste mi prosím někdo doktora/doktorku na kožním na Praze 4? Asi spíš Budějovická než Táborská, ne?
    ADITU
    ADITU --- ---
    CABI: tak Cíp si rekonstrukci zaslouží a potřebuje jak prase, takže jenom dobře :) Do Řipský občas taky chodívám. Ale šlo mi fakt spíš o něco, co mám blíž domů a příp. dojdu pohodlně pěšky :)
    CABI
    CABI --- ---
    ADITU: Na ctyrce chodim jenom do Tovarny (kousek od Zlejch casu), tam maj jenom jeden stul, ale kupodivu je dobrej. Jinak chodime do Harlequina jak uz psal kolega dole, vcera jsem byl v Billiard clubu v Ripsky a nejoblibenejsi byl klub na vaclavaku v ulici V Cipu, ale ten je ted na pul roku zavrenej kvuli rekonstrukci.
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    ADITU: jj Balabuska funguje.. Dřív jsem jezdil do záběhlic na billiard, ale nevim jestli to tam jeste funguje..
    ADITU
    ADITU --- ---
    Když se nakously sporty - kam na pool (billiard)? Myslím teď nějakou přiměřenou hernu s velkejma udržovanejma stolama, pravidelně měněným plátnem atd. Tzn. ne zakouřenej pajzl s křivým malým stolem a hraním na desetikorunu...
    Mimo Balabušky (funguje ještě vůbec?) je na Praze 4 něco?
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    FTN: harlequin, obloukova, p10 ale kousek, nebo Hamerak
    FTN
    FTN --- ---
    Kde se hraje pinčes, kromě sokolovny? :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    CORDESCU: zitra hrajeme do deseti pinces, tak pak napis, na kterym ses baru, prijdem se aspon pozdravit :-)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    GUDRUN: My Bartoškova. Ja myslim, ze az ma pozdravis, budem vediet. Matne si este pamatam. :)
    CORDESCU
    CORDESCU --- ---
    GUDRUN: já se tam chystám zítra třeba ;) ale jenom na chvilku :/
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MYJKA: tebe poznám, nevím, jestli ty mne, ale kdyztak se nediv, az te budu zdravit :-) my bydlime nahoře v Boleslavově, stěhovali jsme se tam ze Sezimovy... Synkac je obsancovanej nyxakama a pro Zlý hlasuju vsema deseti, stejně tam tak dvakrát tejdne jsme :-)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MYJKA: tak zbývá leda organizace setkání členů celé diskuze :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam