• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    RUDIE: ze kdy mate poslední potvrzeny výskyt švadleny? je tam vietnamslej obchod s kabelkama, ale vietnamka mi řekla, ze švadlena ne. tak nevim :-)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    IKI: ten je boziiii!!!
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    IKI: Jojo, ten se mi už deset let stará o boty, můžu doporučit.
    IKI
    IKI --- ---
    GUDRUN: tak treba svec pod nuselakem. Slanina Dušan, Jaromirova 16
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    hola, mám pocit, ze tu někdo doporučoval brasnarstvi někde kolem Synků, ale nemůžu to dohledat, nevíte?
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    Tady něco pro obyvatele Hájů, nebo spíš obyvatele Hájů z počátků 21.století:)

https://www.facebook.com/lidehaje
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Tusite nekdo, proc jsou na krizovatce Michelsky a Vyskocilovy vypnuty semafory? To tak bud naporad nebo co?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    CABI: Doufam ze bude o neco vyssi a trosku human friendly. Ted je to spinava dira kde prespavaj bezdomovci.
    CABI
    CABI --- ---
    IKI:
    LSDMASACRE:

Jenom pridam, ze plan konce realizace je duben 2020 a zacit se ma stavet nejdriv nova 4kolejna trat na slatinach, tam bylo driv obri seradiste. Takze mam pocit ze se na Vrsovicky nadrazi dostane az tak za 2 roky. Mimochodem bude se delat komplet novej most pres vrsovickou u Otakarovy, takze to bude asi dost uzavirek.
    IKI
    IKI --- ---
    LSDMASACRE: Už se to řeší dlouho, a dlouho bude.
    Hostivař je dokončená, pokračuje se směrem k centru.
    Oficiální vizualizace úseku Praha-Hostivař – Praha Hlavní nádraží – Železniční koridory
    http://www.koridory.cz/archives/8804/

O termínech se na dráze moc nemluví *.. našla jsem harmonogram Správy železniční dopravní cesty

Optimalizace traťového úseku Praha-Hostivař– Praha hl. n.

1. část – žst. Praha-Hostivař
    předpokládaná realizace v letech 2014 – 2015
    kompletní přestavba žst. Praha-Hostivař

* proč asi :)

2.část – Praha-Hostivař– Praha hl. n.
    předpokládaná realizace v letech 2015 – 2018
    •4kolejný úsek Praha-Zahradní Město – Praha-Vršovice v novém koridoru
    •nový přestupní terminál Zahradní Město
    •nová zastávka Praha-Eden
    •rekonstrukce žst. Praha-Vršovice vč. prodloužení podchodu k náměstí Bratří Synků
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    CABI: začala? jsem si nevšiml, že by se někde koplo do země... :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    CABI: Tak zmrzlina je opravdu luxusní, ale cappucino co sem si vzal na cestu bylo tak hrozný, že sem ho vylil do trávníku.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Tak to ja zase prasknu, ze ve sweetcakes v cestmirove maji zmrzlinu z angelata. :) nemusite az do mesta.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    CABI: Podchodu dávám lajk, ale jinak se samo trochu bojim, tak snad to moc nezprasej.
    CABI
    CABI --- ---
    Zacala rekonstrukce zeleznicni trate z Hostivare na hlavni nadrazi, bude se delat i vrsovicky nadrazi, ale nevim kdy je to presne v planu, nicmene cele to ma skoncit v dubnu 2020. Na obrazku vizualizace Vrsovickeho nadrazi s podchodem:
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    CABI: mmm šel jsem kolem nedávno, ale ještě bylo zavřeno, tak uvidíme. Zmrzliny neni nikdy dost)
    Jinak já byl tuhle poprvý v Baru Roj v Mečislavce a celkem dobrý. Jen když se podesátý zavřou okna do ulice, tak je tam slušně zahuleno...
    CABI
    CABI --- ---
    Hlasim na Synkaci nove otevrenou kavarnu/cukrarnu v tom altanu. Ja tam nebyl, ale zena hlasi luxusni zmrzlinu (25kc za kopecek) a pry nejlepsi ledovy kafe co kdy mela. Ceny vyssi, tak uvidime jesli vydrzi. Maj i malou zahradku...
    CABI
    CABI --- ---
    Bytovky na Pankracky plani:
    Dvacet dva podlaží není mrakodrap, hájí domy na Pankráci architekt Pleskot - iDNES.cz
    http://praha.idnes.cz/...a-architekt-josef-pleskot-pcz-/metro.aspx?c=A160627_171106_praha-metro_lupo
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    GUDRUN: vietnamská švadlenka na Nuselské cca 21 bo 23. zkušenosti se zipem dobrý)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    neznáte kolem Synků nějakou levnou švadlenu? jen vyměnit zip v sekacovy sukni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam